U proljetnu sezonu (ili barem njeno prizivanje) ulazimo uz ptice, cvijeće i poeziju. Tu je i Mirabel Bel, “junakinja” prve zbirke poezije Larise Mravunac, koju predstavljamo u četvrtak, 8. marta (ilitiga ožujka) u 18 h u Ogranku Trsat.

Ako tražite pravu knjigu poezije koja će vam uljepšati proljeće koje nam pristiže kradom, ne tražite dalje - imamo prijedlog za vas. Prijedlog dolazi s posebnim bonusom - upoznavanje pjesnikinje uživo, kod nas u knjižnici!

Larisa Mravunac svestrana je spisateljica i prevoditeljica, publici otprije poznata po slikovnicama, poput naslova Dječak u zvjezdanim čizmama i Dječak koji je promijenio svijet. U Ulici Mirabel Bel, svojoj prvoj zbirci poezije, nastavlja uspješnu suradnju s ilustratoricom Sanjom Rešček Ramljak, koja je svojim vedrim stilom ilustrirala naslovnicu i nekoliko pjesama u zbirci. Uz autoricu, predstavljanju će se pridružiti i urednica zbirke, Ivančica Tarade.

S nadom da ćete nam se pridružiti na ovom predstavljanju, pozivamo vas da posjetite i virtualni kutak u kojem se Ulica Mirabel Bel smjestila na mreži, da već sada osjetite dašak pozitivne energije koja vas čeka na predstavljanju.

Vidimo se na Trsatu!