Winter is coming..., dragi ljudi. A kako tome drugačije doskočiti nego uz pletenje kakvog vlastitog džempera, rukavica, kape... Upravo zato u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka) u studenom kreće radionica pletenja "Pleteonica" (Pletenje + knjižnica, logično zar ne?) na koju su pozvani svi željni dobro provedenog vremena.

Dobrodošli su i oni koji se već dobro snalaze s iglom u rukama kao i oni koji to rade prvi put, muškarci, žene, stari, mladi... Početnici će učiti osnove npr. kako nametnuti očice, pravi bod, krivi bod i završetak pletiva, a oni već iskusni mogu raditi svoj već postojeći rad u ugodnom društvu. 

Radionice će se održavati četvrtkom u 18 sati s prvim okupljanjem 2. 11. te će se nastaviti kroz ciklus od pet radionica. Jedino što vam je potrebno je donijeti vlastiti materijal kao i biti članom Gradske knjižnice Rijeka što možete postati i u Ogranku Trsat. 

Sudjelovanje je potrebno prijaviti te to možete učiniti slanjem maila na adresu american.corner@gkri.hr, na pultu trsatskog ogranka ili pak slanjem poruke Facebook stranici...