Svestrana autorica sa zadarskom adresom, Josipa Pavičić Berardini, 13. listopada u 18 sati u Središnjem odjelu Filodrammatica otvara Mjesec hrvatske knjige 2017. u našoj knjižnici predstavljanjem svoje nove knjigu Šest milimetara - ispovijest o boli i pobjedi. Riječ je o iskrenoj priči o suočavanju s karcinomom dojke, životu i prijateljstvu, te opraštanju - prvenstveno sebi.

Nakon dijagnoze karcinoma dojke u 35. godini autorica si je postavila brojna pitanja - što s liječenjem, što s najbližima, kako pomoći svojoj djeci… Iskustvo sakupljeno u knjizi Šest milimetara iskrena je priča o teškim izborima koji se pred nama nalaze u trenutku kad se život izvrće naglavačke, te ono što danas možda uzimamo zdravo za gotovo sutra ne vrijedi više od sna.

Publici poznata prvenstveno kroz svoju dugu karijeru u tiskanim i televizijskim medijima, Josipa Pavičić Berardini autorica je dosad objavljenih romana Lopov moje mladosti, Sara Santini i GL’amour. Danas je voditeljica autogenog treninga, te se bavi pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Potražite njene knjige na našim policama.