Zatvori

Zaposlenici

 • Uprava i službe

  Ravnatelj

  Niko Cvjetković

  Niko Cvjetković, dipl. knjižničar

  ravnatelj
  niko.cvjetkovic@gkri.hr

  Rođen je 1975. godine u Rijeci. Od 1. lipnja 2016. ravnatelj Gradske knjižnice Rijeka. Završio je studij knjižničarstva i studij hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Od 2007. bio je knjižničar u Pomorskoj školi Bakar, a ranije i u Gradskoj knjižnici Rijeka. Bio je novinar i urednik televizijske postaje Ri-TV, a radio je u školi stranih jezika „Oxford“.

  Županijska matična služba

  Ljiljana Črnjar, knjižničarska savjetnica

  voditeljica Županijske matične službe
  ljiljana.crnjar@gkri.hr

  Područjem rada usmjerena na djelatnost narodnih i školskih knjižnica u najširem smislu; područja profesionalnog interesa: mreža narodnih knjižnica, knjižnični prostor i oprema, pokretne knjižnice, stručno usavršavanje knjižničara i dr.

  više

  Tajništvo

  Angelina Šikanjić

  Angelina Šikanjić

  tajnica
  angelina.sikanjic@gkri.hr

  Zaposlena u Gradskoj knjižnici Rijeka od siječnja 1980. godine.  

  Pravna služba

  Ines Svalina

  Ines Svalina

  pravnica
  ines.svalina@gkri.hr

  Služba financijskog poslovanja

  Desanka Petrović

  Desanka Petrović

  voditeljica računovodstva
  desanka.petrovic@gkri.hr
  Diana Delač Škerl

  Diana Delač Škerl

  knjigovođa
  diana.delac.skerl@gkri.hr

  Informatička služba

 • Služba za razvoj i koordinaciju knjižničnih usluga i projekata

  Andreja Silić Švonja

  Andreja Silić Švonja, dipl. knjižničarka

  Voditelj informacijskih usluga i projekata
  andreja.silic-svonja@gkri.hr

  Suorganizira i provodi različite kulturne programe namijenjene odraslima poput predstavljanja knjiga, predavanja i izložaba. Uključena u uvođenje mnogih inovativnih usluga i projekata u Knjižnici. Kao voditeljica projekta EU-a AccessIT Plus u GKR-u bavi se digitalizacijom. Diplomirana knjižničarka i profesorica hrvatskog jezika. Voli osluškivati ljepotu riječi, mora, planina, engleskog jezika i ljudi.

  Alica Kolarić

  Alica Kolarić, dipl. knjižničarka

  Koordinator knižničnog poslovanja
  alica.kolaric@gkri.hr

  Brine da knjižnica u susjedstvu bude vama na usluzi. Profesionalno usmjerena na poticanje čitanja kod djece i podsjećanje roditelja koliko je ono važno. Zanima ju primjena novih tehnologija u knjižnici, osobito u radu s djecom. Najviše ju veseli kada knjige potiču djecu na razmišljanje, do čega ih dovodi kroz rasprave u čitateljskim klubovima i na čitateljskim blogovima. Članica Komisije za knjižnične usluge za djecu i mladež HKD-a. Formalnim obrazovanjem dipl. knjižničarka i komparatistkinja književnosti i prof. filozofije.

 • Služba za odnose s javnošću

  Kristian Benić

  Kristian Benić, prof. povijesti i filozofije

  suradnik za marketing, odnose s javnošću i projekte
  kristian.benic@gkri.hr

  Entuzijast digitalnog i web izdavaštva, content marketinga i primjene novih tehnologija u kulturi. Istraživač retro i "geek" fenomena, kolekcionar starih časopisa, ljubitelj odgojno-obrazovnih tema, društvenih mreža i videoigara. Autor aplikacije i e-knjige Geeks Behind the Iron Curtain.

 • Služba nabave, obrade i zaštite knjižnične građe

  Milka Šupraha-Perišić, knjižničarska savjetnica

  voditeljica Službe nabave, obrade i zaštite
  milka.supraha-perisic@gkri.hr

  Diplomirala na Pedagoškoj akademiji u Rijeci i stekla zvanje nastavnika hrvatskog jezika s knjižničarstvom 1977. g. da bi potom stekla i zvanje profesora hrvatskog jezika i književnosti. Voditeljica i sudionica niza projekata Knjižnice i aktivan promicatelj znanja o knjižničarstvu kroz niz publiciranih radova.

  više

  Nataša Frgačić

  Nataša Frgačić, dipl. knjižničarka

  knjižničarka za nabavu građe
  natasa.frgacic@gkri.hr

  Rođena u Rijeci gdje je završila većinu obrazovanja osim bibliotekarskog. U Knjižnici radi od 1995. godine kao bibliotekarica informatorica u Središnjem odjelu i u Odjelu periodike, od 2003. bavi se nabavom knjiga za sve odjele i ogranke Knjižnice u čemu jako uživa. Zato joj je od posebnog interesa otkrivanje novih dobrih knjiga, ali i sve zanimljivo vezano uz knjigu i knjižnice. Volontira u projektu dostave knjiga na kućnu adresu Knjižnica na pragu vašeg doma, što je veseli i ispunjava.

  Sanja Orešković

  Sanja Orešković, dipl. knjižničarka

  obrada knjiga
  sanja.oreskovic@gkri.hr

  U Knjižnici od 1996. godine. Formalnim obrazovanjem prof. hrvatskoga jezika i književnosti te diplomirani knjižničar. Radila je (i uživala) u Striboru i Središnjem odjelu kao knjižničarka-informatorica. Trenutno katalogizira, normira, unosi, obrađuje, spaja i prepravlja pristiglu građu u Odjelu obrade knjiga. Voli analizirati, sistematizirati, unositi red, stoga voli i lingvistiku, matematiku i fiziku, želi studirati geologiju. Neće ništa stići, zato čita samo kratke proze. Strastveni je pobornik otvorenog pristupa, socijalne jednakosti i multikulturalnosti. Voli putovati, upoznavati ljude i nove predjele. 

  Sara Vukušić

  Sara Vukušić, dipl. knjižničarka

  informatorica
  sara.vukusic@gkri.hr

  Radi na poslovima obrade serijskih publikacija. Kao onlineinformator sudjeluje u projektu Pitajte knjižničare. Radi na digitalizaciji u projektu AccessIT Plus

  Nikolina Papić

  Nikolina Papić, dipl. knjižničarka

  knjižničarka za nabavu multimedijske građe
  nikolina.papic@gkri.hr

  Rođena 1978. u Rijeci, zaposlena u Gradskoj knjižnici Rijeka od 2003.god. Radi na poslovima nabave i obrade neknjižne građe. Kao knjižničarka informatorica sudjeluje u projektu Pitajte knjižničare. Okupirana filmovima, glazbom i multimedijom, a posebno je vesele djeca, dobra slikovnica, priroda, zeleno-plavo, LEGO … Drži se gesla "Život je igra, igraj se!"

  Mirjana Mičetić

  Mirjana Mičetić, knjižničarka

  obrada dječjih knjiga
 • Služba za koordinaciju programa

  Verena Tibljaš

  Verena Tibljaš, dipl. knjižničarka

  voditeljica Službe, koordinatorica programskih aktivnosti
  verena.tibljas@gkri.hr

  Knjižnicu smatra izvrsnim poligonom za igru, razvoj kreativnosti, dijeljenje iskustava i otkrivanje divnih ljudi. Veseli je čitati naglas i tu radost promocije dobrog pisanja i užitka čitanja nastoji usaditi i drugima. Obožava zalijevati čitateljske klubove i gledati ih kako rastu. I dalje najradije čita knjige koje su kao za djecu, uživa izgubiti se u dobroj ilustraciji i od zaborava otima zavičajne teme.  Zabavlja je pisati o onome što čita, igrati se riječima i otkrivati (be)smisao. Beskrajno uživa u radu s mladima i volonterima. Voli biti vjetar u leđa. Motiviraju je ljudi zaigranih umova i drugačijih pristupa. Uvijek voli razmišljati o učinku koji će nešto što čini imati na nekoga tko prima. Voli smišljati korisna i zabavna čitateljska zbivanja, biti u njihovoj sjeni i iz prikrajka svjedočiti kemijskim procesima koji se događaju: ubaciti prave sastojke, čekati njihovo sjedinjavanje, iščekivati vrenje, promatrati reakcije, uživati u rezultatima. I da, Gradska knjižnica Rijeka njen je poligon za igru, rast i razvoj posljednjih 20 godina.

   

  Vesna Kurilić, dipl.knjižničarka

  informatorica
  vesna.kurilic@gkri.hr

  Berba '87. Piše (kratke priče, nedovršene romane i tamo neke Stranice), čita (tinejdžerski nadnaravni treš, najradije vukodlake, i fanfiction), svira (gitaru, električni bas i ukulele) i šiva (za larp, cosplay i plišane zečeve). Odrasla je u Striboru, svoje knjižničarsko usmjerenje potvrdila u Zagrebu i nikad ne odbija poziv na kavu. Rado piše i priča o svojih hobijima, a dostupna je na vesnakurilic@gmail.com.

  više

 • Bibliobusna služba

  Ivan Čermelj

  Ivan Čermelj, dipl. knjižničar

  voditelj Službe

  Profesor sociologije i diplomirani knjižničar. Obavlja poslove knjižničara-informatora i vozača Županijskog bibliobusa.

  Ana Gregorić

  Ana Gregorić, dipl. knjižničarka

  ana.gregoric@gkri.hr

  Profesorica filozofije i engleskog jezika i književnosti, diplomirana knjižničarka. Obavlja poslove knjižničarke-informatorice i vozačice Županijskog bibliobusa

  Marin Baranašić

  Marin Baranašić, pomoćni knjižničar

  Profesionalni vozač i pomoćni knjižničar, obavlja poslove vozača Gradskog/Županijskog bibliobusa i pomoćnog knjižničara.

  Boris Pleić

  Boris Pleić, pomoćni knjižničar

  Formalnim obrazovanjem suradnik u kulturno - znanstvenim ustanovama. Obavlja poslove pomoćnog knjižničara i vozača Gradskog bibliobusa.

 • Knjižnica Čavle

  Jadranka Fućak

  Jadranka Fućak

 • Središnji odjel - Filodrammatica, lijepa književnost

  Ljiljana Bevandić

  Ljiljana Bevandić, dipl. knjižničarka

  voditeljica središnjih odjela
  ljiljana.cesarek@gkri.hr

  Rođena 6.1.1960. godine. Završila Pedagoški fakultet u Rijeci, studijska grupa: hrvatski jezik i književnosti (nastavnički smjer) te položila stručni ispit za dipl. knjižničarku. Voditeljica Čitateljskog kluba 50+. Voli čitanje, lijepu književnost - obiteljske sage i povijesne romane, razgovor o pročitanome, komunikaciju s ljudima. 

  Ana Širola, knjižničarka

  Po struci diplomirana ekonomistica, magistra engleskog jezika i filozofije, a uskoro i diplomirana knjižničarka. Zaljubljenica u knjižnice i pasionirana gutačica knjiga još od vrtića. Odrasla gnjaveći tete knjižničarke u Ogranku Zamet.

  više

  Ivan Babić, knjižničar

  informator

  Iako odrastao na selu, sada gradi svoj dom u "gradu koji teče". Prema tome, ne može pobjeći od prirode i najdraže zelene boje. Odrasta i gaji ljubav prema knjizi u tamošnjoj školskoj knjižnici kao "mali knjižničar" gdje ispisuje signature i lijepi džepiće u knjige. Seli se u Rijeku, tamo upisuje studij Hrvatskog jezika i književnosti – smjer knjižničarstvo. Osim književnosti voli kazalište i mačke, a nada se posjetiti Irsku i Novi Zeland.

  više

  Irena Ribarić-Francetić

  Irena Ribarić-Francetić, knjižničarka

  irena.ribaric-francetic@gkri.hr

  Rođena u Rijeci 1964. godine. Na Fakultetu za računalstvo i informatiku u Ljubljani stekla zvanje inženjerke za računalstvo i informatiku. U Gradskoj knjižnici Rijeka radi od 1997. godine. Znanje iz informatičke struke neprestano nadograđuje i nesebično dijeli s ostalim kolegama i kolegicama.

  Ružica Kevešević

  Ružica Kevešević, knjižničarka

  informatorica
  ruzica.kevesevic@gkri.hr

  Knjižničarka dugogodišnjeg staža. Ljubiteljica prirode, pasa i ostalih živih stvorenja. Najviše voli čitanje pod dekicom, jogu, pseće prijatelje i slobodu. Piše kratku prozu, pjesme, izmišlja priče. Najdraža knjiga – Lucia Etxebarria: Ljubav, znatiželja, prozac i sumnje.

  Snježana Burčul

  Snježana Burčul, pomoćna knjižničarka

  Sandra Butorac

  Sandra Butorac, pomoćna knjižničarka

  Kroz prethodno dugogodišnje volonterstvo u Društvu Naša djeca te volonterstvo i rad u Gradskoj knjižnici Bakar zavoljela je komunikaciju s ljudima te pružanje informacija korisnicima s osmijehom. S istom ljubavlju i osmijehom zaželjet će vam ugodan dan i u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Rijeka gdje radi od 2010. godine.

 • Središnji odjel - Palača Modello, stručna knjiga, publicistika i periodika

  Ana Bogdanić

  Ana Bogdanić, dipl. knjižničarka

  informatorica
  ana.bogdanic@gkri.hr

  Voli učiti, eksperimentirati, provocirati dogme, lutati raznim disciplinama. Zaljubljena u prirodu, kristale, meditaciju, planinarenje i streličarstvo. Formalnim obrazovanjem profesorica povijesti i filozofije, magistra političkih znanosti, instruktorica joge i magistra bibliotekarstva.

  Emili Ilić, knjižničarka

  Od malih nogu šuljala se po knjižnici, odgonetala njene tajantvene zemljovide, uranjala u čudesne svjetove i otkrivala čaroliju koja riječi i slova pretvara u boje i oblike nevidljive ljudskom oku i nečujne uhu, ali savršeno razumljive i jasne srcu. Magistrica teologije po diplomi, grafička dizajnerica u duši, knjižničarka u srcu i pozitivka po određenju i danas najčešće izrezuje, slaže i smišlja kako da iz komadića papira nastanu novi svjetovi. U svijetu u kojem nas svode na brojeve i statistike, trudi se živjeti smislen i ispunjen život. I povrh svega nastoji maštati i tragati za dobrotom.

  više

  Tanja Badanjak, knjižničarka

  Diplomirala kulturalne studije u Rijeci i završava studij bibliotekarstva u Zagrebu. Nakon rada u opatijskoj knjižnici, 2017. godine počinje raditi u Gradskoj knjižnici Rijeka. Voli otvorenost i pristupačnost narodnih knjižnica, a najsretnija je kad vidi kako dobra knjiga može svakome popraviti dan. U životu se vodi načelom manje je više. Osim kada su knjige, serije i baklave u pitanju.

  više

  Lidija Korošec

  Lidija Korošec, knjižničarka

  informatorica
  lidija.korosec@gkri.hr

  Završila je Pedagošku akademiju u Rijeci. Sav radni vijek odradila je u Gradskoj knjižnici Rijeka kao knjižničarka- informatorica u Središnjem odjelu. Rad u Knjižnici još joj predstavlja isto zadovoljstvo kao i na samom početku.

  Ana Ribarić, dipl. knjižničarka

  informatorica
  ana.ribaric@gkri.hr

  Od 2008. godine zaposlena u Gradskoj knjižnici Rijeka. Formalnim obrazovanjem magistra ekonomije i magistra bibliotekarstva. Profesionalni interes povezan je s infrastrukturom kao bitnom sastavnicom za uspješno funkcioniranje knjižnica i utjecaj infrastrukturnih promjena na korištenje usluga knjižnice, usavršavanje projektne metodologije i razvijanje vještina i sposobnosti za apliciranje knjižničnih projekata na EU fonove te razvijanje postojećih menadžerskih, organizacijskih i knjižničarskih vještina. Profesionalne aspiracije povezane su s razvijanjem novih usluga Poslovnog kutka i povećanje njegove vidljivosti, iniciranje projekta koji bi pridonio socijalnoj inkluziji marginaliziranih skupina te uvođenje proaktivnih promjena u pretežito društveno neangažiranu struku. Osobni interesi usmjereni su na čitanje stručne literature, slikanje, crtanje, pisanje te praćenje i posjećivanje društvenih i kulturnih događanja. Životni moto: Ne sudi knjigu po koricama!

  više

  Donatella Gasparini, dipl. knjižničarka

  informatorica

  Rođena u Trstu 1987. godine, mag kulturologije i mag knjižničarstva

  više

  Ljubica Mihajić

  Ljubica Mihajić, pomoćna knjižničarka

  Završila Ekonomsku školu Mije Mirkovića u Rijeci, smjer:ekonomist te položila stručni ispit za pomoćnuknjižničarku

  Vedrana Naglić, pomoćna knjižničarka

  Pohađala Centar za kadrove u obrazovanju i kulturi te stekla zvanje suradnika u informacijsko-dokumentacijsko-komunikacijskoj djelatnosti. Od 1995. godine zaposlena u GKR-u.

  više

 • Dječji odjel Stribor

  Sanja Alijević

  Sanja Alijević, dipl. knjižničarka

  dječja knjižničarka
  sanja.alijevic@gkri.hr

  Diplomirala hrvatski jezik i književnost i talijanski jezik i književnost na Odjelu za humanističke znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te knjižničarstvo na Odjelu za informacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Od lipnja 2008. zaposlena u Gradskoj knjižnici Rijeka. Članica Knjižničarskog društva Rijeka. Voditeljica vrlo uspješnih dječjih čitateljskih klubova Čarobna kućica i Mali knjigoljupci, zaljubljena u fantasy, prati noviju dječju književnost (u stopu). Obožava raditi s djecom.

  Marija Sušlić

  Marija Sušlić, dipl. knjižničarka

  dječja knjižničarka
  marija.suslic@gkri.hr

  Diplomirala 1987. na Pedagoškom fakultetu u Rijeci i stekla zvanje profesorice hrvatskog jezika i književnosti. Od listopada 1987. zaposlena u Gradskoj knjižnici Rijeka. Godine 1991. položila stručni ispit za zvanje diplomirane knjižničarke. Najviše voli čitati knjige za djecu i raditi s «malim ljudima» (do 1,20 m).

  Jelena Sireta

  Jelena Sireta, pomoćna knjižničarka

  Dušica Jordan

  Dušica Jordan , pomoćna knjižničarka

  Osoba zaslužna za uredne knjige i police gdje god se zatekne. U dugogodišnjem radu prošla je sve odjele i ogranke. Trenutno uživa u radu s korisnicima i održavanju fonda u Striboru te u ugodnom društvu svojih kolegica.

 • Narodna čitaonica

  Milena Lončar

  Milena Lončar, pomoćna knjižničarka

  milena.loncar@gkri.hr

  Godine 1994. godine završila Prvu hrvatsku sušačku gimnaziju. Najviše voli raditi s odraslim korisnicima, a zadovoljstvo joj je raditi i u Narodnoj čitaonici sa simpatičnim vremešnim čitateljima. Voli kulturu i znanost općenito, a najviše cijeni Bibliju čija je poruka utjecala na cijeli njen život. Životni moto: Zlatno pravilo - čini drugom, ono što želiš da čine tebi!

  Vesna Grce

  Vesna Grce, pomoćna knjižničarka

  U Gradskoj knjižnici Rijeka od 1984. godine, posljednjih deset godina u Narodnoj čitaonici. Posvećena aktivnom i strpljivom radu, posebno s osobama treće životne dobi kojima rado pomaže u dolasku do željenih novina ili časopisa.

 • Ogranak Drenova

  Ivana Hrvat Kričančić

  Ivana Hrvat Kričančić, dipl. knjižničarka

  informatorica
  ivana.hrvat@gkri.hr

  Zaljubljenica u Gradsku još iz učeničkih dana – opčinjena mnoštvom dobrih naslova na policama, „kupljena“ ljubaznim i stručnim knjižničarkama, sadašnjim kolegicama. Intenzitet i sveobuhvatnost radnih područja izuzetno su joj inspirativni. Najinteresantniji joj je dio svakodnevnog rada promicanje i njegovanje kulture čitanja te odgoj kulturnih, obrazovanih i samostalnih pojedinaca koji čine isto takvo društvo

  Snježana Šlibar

  Snježana Šlibar, dipl. knjižničarka

  informatorica
  snjezana.slibar@gkri.hr

  Formalnim obrazovanjem diplomirani komparatist književnosti, rusist i knjižničar. Njena je misao vodilja “Svaki je dan prilika da naučimo nešto novo i učinimo nešto dobro". Vjeruje da je knjižničarska profesija najbolji odabir da bi se to i postiglo. Voli poeziju, putovanja i čitanje putopisa. 

 • Ogranak Turnić

  Dunja Bogić

  Dunja Bogić , dipl. knjižničarka

  informatorica
  dunja.bogic@gkri.hr

  Dugogodišnja djelatnica Knjižnice, većim dijelom u Ogranku Drenova. Svakodnevni rad u najmanjem ogranku još uvijek ju ispunjava zadovoljstvom, a uživanje u svijetu knjiga i dobro poznatih lica korisnika ni rutina ne može pomutiti.

  Linda Tomić

  Linda Tomić, knjižničarka

  informatorica
  linda.tomic@gkri.hr

  Sjećanje na davne dane provedene na Pedagoškoj akademiji u Rijeci još uvijek ne blijede. Kaže da je tridesetogodišnje šuljanje među policama Ogranka Turnić i druženje s korisnicima odjela neponovljiv osjećaj pripadanja maloj, ali odabranoj zajednici. Dugogodišnje očijukanje s knjigama, njihov govor, glazba, miris i šarenilo, uz dodatak zrna kreativnosti čine njen profesionalni život ispunjenim.

 • Ogranak Trsat

  Jasenka Alić-Tadić

  Jasenka Alić-Tadić, dipl. knjižničarka

  informatorica
  jasenka.alic-tadic@gkri.hr

  S diplomom profesora književnosti i jezika krenula u profesorske vode, ali igra slučaja, sudbine i još koječega dovela ju je u knjižnicu. Rad s ljudima, knjigama, sudbinama i raznim načinima razmišljanja nakon stjecanja zvanja diplomirane knjižničarke dao je novu dimenziju. Otkrila je što knjiga i knjižničar mogu učiniti i koji dašak zadovoljstva mogu priuštiti. Već je desetu godinu za redom voditeljica Čitateljskoj grupi Ogranka Drenova. Uz čitanje, koje je njen osobni i profesionalni užitak, voli sunčane dane, šetnje u prirodi i druženje s dragim ljudima.

  Kristina Đoja , diplomirana knjižničarka

  voditeljica American Cornera Rijeka

  Osim što se trudi da aktivnosti u American Corneru Rijeka budu što šarolikije i živahnije, sudjeluje i u programu Knjižnica na pragu vašeg doma, putem kojega ''penzićima'' dostavlja knjige s osmijehom na licu. Završila je studij kulturologije (smjer mediologija) na Filozofskom fakultetu u Rijeci i studij knjižničarstva u Zagrebu. Voli raditi s korisnicima različitih profila, uživa čitajući treš fantasy romane, u slobodno vrijeme gušta u filmovima, serijama i glazbi, a želja joj je imati više vremena za kreativne rukotvorine, putovanja i gastronomska eksperimentiranja.   

  više

  Toni Gorian, Pomoćni knjižničar

  Zagovornik digitalne pismenosti. Zaljubljenik svih oblika fantastike i kreativnosti.

  više

 • Ogranak Zamet

  Jelena Stipetić Šušak

  Jelena Stipetić Šušak, dipl. knjižničarka

  voditeljica ogranaka
  jelena.stipetic-susak@gkri.hr

  Od 2003. godine zaposlena u Knjižnici. Radila u Odjelu periodike, mješovitim ograncima, nekadašnjem Odjelu za samoučenje jezika, Službi obrade te u Središnjem odjelu, gdje radi i danas. Područja profesionalnog interesa su joj online knjižnične usluge, informacijska služba u knjižnici, komunikacijski aspekt iznalaženja relevantnih informacija online baze podataka, evaluacija internetskih izvora i kataloška dostupnost knjižnih informacijskih izvora. 

  Anja Babić, knjižničarka

  Knjižničarka koja je uz to kulturolog i mediolog u struci, filmofil i bibliofil, kreativac za projekte.

  više

  Irena Pravdica

  Irena Pravdica, pomoćna knjižničarka

  Mirjana Juretić

  Mirjana Juretić, pomoćna knjižničarka

  mirjana.juretic@gkri.hr

  Formalnim obrazovanjem grafičarka kemijske škole – smjer: knjigoveža, cijeli svoj radni staž provela s knjigama na održavanju i njihovoj zaštiti, ali osobito voli komunikaciju i rad sa ljudima. Hobistički usmjerena na vrt, zdrav život, jogu i knjige vezane za alternativu i duhovnost.

  Hana Dagostin

  informatorica

  Živi, igra se, radi, sanja, šeće psa, fotka starim fotićem, fascinira se knjigama i knjižnicama, glazbom i filmovima, gleda prosječno 3-5 filmova tjedno, čita, najčešće suvremenu prozu s elementima nadrealnog, a tako otprilike i piše, kad ne radi sve ostale stvari. Druži se, samuje, često se čudi riječima i ljudima. Od formalnih škola diplomirala Hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Inače iz Pazina u koji bježi kada gradska vreva postane prenesnosna. I obratno - kada cvrčci postanu premonotoni.

  više