Zatvori

Služba nabave, obrade i zaštite knjižnične građe

Milka Šupraha-Perišić, knjižničarska savjetnica

voditeljica Službe nabave, obrade i zaštite
milka.supraha-perisic@gkri.hr

Diplomirala na Pedagoškoj akademiji u Rijeci i stekla zvanje nastavnika hrvatskog jezika s knjižničarstvom 1977. g. da bi potom stekla i zvanje profesora hrvatskog jezika i književnosti. Voditeljica i sudionica niza projekata Knjižnice i aktivan promicatelj znanja o knjižničarstvu kroz niz publiciranih radova.

više

Nataša  Frgačić

Nataša Frgačić, dipl. knjižničarka

knjižničarka za nabavu građe
natasa.frgacic@gkri.hr

Rođena u Rijeci gdje je završila većinu obrazovanja osim bibliotekarskog. U Knjižnici radi od 1995. godine kao bibliotekarica informatorica u Središnjem odjelu i u Odjelu periodike, od 2003. bavi se nabavom knjiga za sve odjele i ogranke Knjižnice u čemu jako uživa. Zato joj je od posebnog interesa otkrivanje novih dobrih knjiga, ali i sve zanimljivo vezano uz knjigu i knjižnice. Volontira u projektu dostave knjiga na kućnu adresu Knjižnica na pragu vašeg doma, što je veseli i ispunjava.

Sanja  Orešković

Sanja Orešković, dipl. knjižničarka

obrada knjiga
sanja.oreskovic@gkri.hr

U Knjižnici od 1996. godine. Formalnim obrazovanjem prof. hrvatskoga jezika i književnosti te diplomirani knjižničar. Radila je (i uživala) u Striboru i Središnjem odjelu kao knjižničarka-informatorica. Trenutno katalogizira, normira, unosi, obrađuje, spaja i prepravlja pristiglu građu u Odjelu obrade knjiga. Voli analizirati, sistematizirati, unositi red, stoga voli i lingvistiku, matematiku i fiziku, želi studirati geologiju. Neće ništa stići, zato čita samo kratke proze. Strastveni je pobornik otvorenog pristupa, socijalne jednakosti i multikulturalnosti. Voli putovati, upoznavati ljude i nove predjele. 

Sara  Vukušić

Sara Vukušić, dipl. knjižničarka

informatorica
sara.vukusic@gkri.hr

Radi na poslovima obrade serijskih publikacija. Kao onlineinformator sudjeluje u projektu Pitajte knjižničare. Radi na digitalizaciji u projektu AccessIT Plus

Nikolina Papić

Nikolina Papić, dipl. knjižničarka

knjižničarka za nabavu multimedijske građe
nikolina.papic@gkri.hr

Rođena 1978. u Rijeci, zaposlena u Gradskoj knjižnici Rijeka od 2003.god. Radi na poslovima nabave i obrade neknjižne građe. Kao knjižničarka informatorica sudjeluje u projektu Pitajte knjižničare. Okupirana filmovima, glazbom i multimedijom, a posebno je vesele djeca, dobra slikovnica, priroda, zeleno-plavo, LEGO … Drži se gesla "Život je igra, igraj se!"

Mirjana  Mičetić

Mirjana Mičetić, knjižničarka

obrada dječjih knjiga