Prva faza projekta razvoja inkubatora 3D printanja za djecu i mlade, a kojeg je u našoj knjižnici podržao EIFL, dolazi svome kraju te je vrijeme za podvlačenje crte.

Prije svega želimo s vama podijeliti učinjeno, promišljeno i domišljeno pa u srijedu 20.5. Dječji odjel Stribor diše u ritmu 3D printanja (da, doista možemo govoriti o određenim ritmovima s obzirom na zvukove rada printera).

Od 16 sati kreću demonstracije 3D printanja za sve zainteresirane, u 18 ćemo otvoriti izložbu raznih isprintanih divota koje će praviti društvo knjigama na policama, a potom ćemo i zajednički porazgovarati o perspektivama, rezultatima i ostalim pitanjima na pravcu veze 3D printanja i dječje kreativnosti. Poseban slatkiš ovog druženja bit će i 3D skeniranje živih ljudi, a o tome više u sljedećim nastavcima.  

Bit će ovo po mnogočemu jedinstveno događanje (jesmo li rekli da ćete neke izloške moći i ponijeti doma?) pa se veselimo ugodnoj svibanjskoj srijedi i društvu naših malih 3D majstora koji nose glavne zasluge za razigran rad inkubatora - tehnologiju možemo pronaći na svakom koraku, ali ideje, znanje i volju za stvaranjem, ne tako lako. 

Vidimo se! 

I 3D tvornica radi punom parom za Tjedan dobre dječje knjige! :)

A video posted by MagazinGKR (@magazingkr) on