Jedna od zabavnijih i šarenijih igara koja nas je razveselila proteklog ljeta je Crash Team Racing Nitro Fueled, a kroz koju je klasik “gaminga” uz PS4 došao pred novu publiku. 

Staze su zabavne, brze, likovi otkačeni, stalna bitka s konkurencijom šašava, a sve to čini prave sastojke za pravi turnir za osnovnoškolce koji vas čeka u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka) 12. 12. s početkom u 13 i 30, i završetkom u 17 sati. Taman poslije škole u predprazničko vrijeme... A recimo i da ćemo igrati na velikom platnu i uz pravi bučni razglas! 

O detaljima natjecanja, nagradama, formi saznat ćete na vrijeme, a sada trk na prijavu i rezerviraj svoje mjesto s prijateljima na e-mail american.corner@gkri.hr, porukom Facebook stranici American Corner Rijeka ili osobno za pultom u Ogranku Trsat. 

Turnir u Crash Team Racing Nitro Fueled dio je cjelodnevne proslave 5. rođendana pokretanja GKR Laba koji nas u sklopu American Cornera Rijeka veseli 3D printanjem, VR-om, robotikom, gamingom…