Ovog tjedna, u novootvorenom knjižničarskom butiku, nudimo vam:

Opremu za treniranje (pribavljenu nakon treninga)

Malo korištena, u papirnatoj vrećici. Potrebno nadopuniti samo tenisicama u vašoj veličini.

Igračku iz lanca restorana brze hrane koji ne želimo reklamirati (ali nalazi se nasred Korza – blizu tri odjela)

Ni prvi ni posljednji put da se nešto takvo našlo u odjelu - ali u ovom slučaju novo novcato! Nudimo kuglu s igrom kolutova, zapakiranu u originalnoj ambalaži. Da ne biste mislili da prodajemo samo rabljeno, ah, ne.

Vrećice iz dućana donjim rubljem – dva komada

Da se razumijemo, u vrećicama se ne nalazi donje rublje, već na izbor majice i drugi komadi, ne baš sasvim novi - ali u dobrom stanju. Dječja veličina.

Šaren asortiman kapa – za sva godišnja doba

Sjećate se mnogobrojnih doniranih kišobrana? U našoj ponudi nalazi se tek nešto manji broj kapa, ali one doista pokrivaju sve moguće i nemoguće (ipak se nalazimo u Rijeci) vremenske uvjete. Nudimo mnogo veličina, materijala i stilova.

Ključeve

Bez brige,nisu od auta, za slučaj da ste se ponadali. Još uvijek nije utvrđeno što otvaraju - ali nama ne smeta prodavanje mačka u vreći.

Majice

Majice nudimo u tolikom broju da vam ne želimo ni nabrajati kakve sve imamo. Dođite, pogledajte, odaberite - sigurni smo da možemo pronaći nešto upravo za vas, možda čak i nešto vaše.

Jakne

U svako doba godine, u našem butik-ogranku nudimo jakne prikladne svim godišnjim dobima. Ljeti kod nas pronađite jakne koje su ostale usred zimske bure; zimi, izrazito lagane vjetrovke zaštitit će vas od riječkog snijega. (Dok snijeg ne prodajemo - i sasvim ga rijetko srećemo u Rijeci, hvala na pitanju - vjetrovke su definitivno u ponudi.)

Knjige koje ne pripadaju knjižnici

Ruku na srce, ne radi se o odjevnim predmetima - ali dobivamo ih mnogo. Obično ih vratimo pravim vlasnicima u rekordnom roku, prije nego što prijeđu pult kao “naše” knjige, ali nikad ne znate...

Knjižničare

...zapravo, knjižničare ćemo zadržati - uostalom, netko nam treba slagati čitav taj asortiman!