Mjesec hrvatske knjige je razdoblje u kojem volimo posebno naglasiti važnost knjižnica za zajednicu, kao i važnost bivanja njihovim članom. Tim povodom Gradska knjižnica Rijeka u petak 19. 10. priprema akciju za sve građane - do godišnje članske iskaznice taj dan se dolazi za 25 kuna!

Ne bi li što brže i ugodnije ostvarili upis u Gradsku knjižnicu Rijeka ako ste u mogućnosti:

a) navratite prije petka u bilo koji od odjela i ogranaka, preuzimite za pultom upisnicu te ju ispunjenu donesite u petak

b) preuzmite, isprintajte te u petak u odjele i ogranke Gradske knjižnice Rijeka donesite već ispunjenu i potpisanu upisnicu.

Upisnica za odrasle: 

 

Upisnica za djecu:

Učlaniti se možete na našim lokacijama: 

Središnji odjel Palača Modello, M. Gupca 23

Središnji odjel Filodrammatica, Korzo 28

Dječji odjel Stribor, Trg 128. Brigade HV-a 6

Narodna čitaonica, Korzo 24

Ogranak Trsat, V. Bubnja 1

Ogranak Zamet, Trg riječkih olimpijaca 1

Ogranak Turnić, F. Čandeka 36E

Ogranak Drenova, Brca 8b

Knjižnica Čavle, Čavle 206

Knjižnica "Vid Omišljanin", Prikešte 13

Sve lokacije možete odmah početi i koristiti, i to sve s jednom iskaznicom.

Obitelj u kojoj svatko ima svoju vlastitu iskaznicu - od djeda i bake do malenog brata i sestre ideal su našeg rada i on se može još lakše ostvariti upravo tog petka - četiri iskaznice za četiri člana obitelji bit će samo 100 kuna!

Boba Đuderija, Milena Benini, Damir Karakaš, Rade Šerbedžija...

Provjerite i bogat program Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Rijeka.

Vidimo se 19. 10. u odjelima i ograncima diljem grada od 8 do 19 i 30 sati, a u Knjižnici "Vid Omišljanin" i Knjižnici "Čavle" prema njihovom skraćenom radnom vremenu. Očekujemo gužvu, pa se dobro rasporedite. Tako npr. ako ste s Drenove ili Škurinja, možda vam je najprikladnije učlaniti se u Ogranku Drenova, s Vežice u Ogranku Trsat, s Krnjeva u Ogranku Turnić itd. jer se s iskaznicom ionako možete koristiti cijelom GKR mrežom.