Omiljena autorica brojnih riječkih čitateljica i čitatelja, Boba Đuderija, pridružit će nam se u gostima u petak, 26. listopada, u 18 sati u Ogranku Trsat, gdje će predstaviti svoj stvaralački opus, kao i jedinstven (i nadasve dobro primljen) smisao za humor.

logo-INA_embed_half

Na našim se policama proslavila naslovima Zovem u vezi posla i Marčelina te preciznim prikazom hrvatske svakodnevice, u kojem se svi možemo prepoznati. Njezino ranije gostovanje u Gradskoj knjižnici Rijeka djelovalo je terapeutski, a ne dvojimo da će tako i biti i u Mjesecu hrvatske knjige 2018.

O sebi kaže...

"Ništa me u životu nije tako spasilo ka ta moja vlastita smrt, jer bi me bez nje život slomija... Ukratko, šta ću van reć: Da mi nije smrti, možda već odavno ne bi bila živa."

Rekli su o Bobi

Kako je Boba u stalnom dijalogu sa sobom, čitateljima i stvarnošću, njeni su dijalozi koloritni, nabijeni emotivnim doživljajem sugovornika i ne samo da ih čitamo, čujemo nego i vidimo sa svom pratećom mimikom, upravo kao gledatelji pred pozornicom.

A o Bobi na našim autorskim stranicama piše:

Boba Đuderija je lik koji opušteno šeta svojim pričama i povremeno iziđe iz njih, ušeta u vaše živote i više niste sigurni gdje prestaje njena priča a počinje vaša, i obratno. Kad ne šeta pričama, vozi kružnim tokovima, paralelno piše hrvatski i priča francuski, a o drugim jezicima da i ne govorimo. Povremeno objavi i koju knjigu. Odaziva se i na ime Marčelina, a u slobodno vrijeme uglavnom zove u vezi posla. Što god radila, neće vam promaknuti, pratite je na fejzbuku.

Potražite njezine knjige na našim policama ovdje.

Sudjelujte u drugim događanjima Mjeseca hrvatske knjige 2018. u Gradskoj knjižnici Rijeka! Više o susretima.