U utorak 15. 10. u 18 sati u Središnjem odjelu Filodrammatica Gradske knjižnice Rijeka započinje naš program ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige. Tim povodom okupit će se članovi niza čitateljskih klubova koji djeluju u okvirima Knjižnice, čitati, družiti se i naravno isticati kvalitete hrvatskih knjiga. Pridružit će im se i pjesnikinja Anka Zupčić.  

Cjelokupan raspored programa Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Rijeka bit će objavljen u jutarnjim satima u srijedu 9. 10. u 10 sati na konferenciji za medije. Za sada ćemo samo reći da donosi sigurno za svakog ponešto. :) 

Ovogodišnja je manifestacija posvećena glazbi, pa je upravo i njen moto "U ritmu čitanja!". Tim povodom druženje će obogatiti i učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova koji će prostor ispuniti dobrom glazbom i ritmom pri čemu je pomogla knjižničarka Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Lovorka Ruck.  

Svi ste pozvani, vidimo se u Filodrammatici, radimo gužvu i pokažimo da je Rijeka grad koji posebno voli dobru hrvatsku knjigu. :)