Udruga Dugine obitelji u suorganizaciji s udrugom LORI organizira izložbu Sva naša vjenčanja koja će biti otvorena u četvrtak, 15. studenog 2018. u 18 sati u Narodnoj čitaonici.

Izložba Sva naša vjenčanja po prvi puta u Hrvatskoj donosi dokumentaristički prikaz sklapanja životnih partnerstava u Republici Hrvatskoj, čemu je od donošenja Zakona o životnom partnerstvu 2014. godine pristupilo 260 parova.

Izložba donosi privatne fotografije desetak istospolnih parova koji su sklopili životno partnerstvo u Republici Hrvatskoj ili brak izvan Republike Hrvatske. Fotografije s njihovog najvažnijeg dana u životu hrabro podijeljene s hrvatskom javnošću, pokazuju da ljubav i zajedništvo ne poznaju granice.

Cilj izložbe je podizanje vidljivosti LGBTIQ* parova koji su sklopili životno partnerstvo, još uvijek rijetke kod nas, što je rezultat kako strahova od reakcija okoline, obitelji, poslodavca, tako i želje za privatnošću. Ovom izložbom pripadnici i pripadnice spolnih manjina žele pokazati da postoje, da se ne boje pokazati svoju ljubav, te da ne pristaju na život "u ormaru".