Tragom dugogodišnje i uspješne suradnje s fakultetom na kojem rastu buduće odgojiteljice, Učiteljskim fakultetom u Rijeci, 2014. godine započeli smo posebnu suradnju - Pssst… malu priču!, pričaonicu za djecu od dvije do tri godine (i njihove roditelje). Priča je to koja traje, raste i razvija se iz godine u godinu, a trenutno se odvija treći ciklus ovosezonske Male priče u Ogranku Trsat.

Kako je Mala priča doslovno odšetala sa Zameta na Trsat, a s njom i studentice koje je motivirano i marljivo organiziraju i provode, ostao je osjećaj malog duga prema zametskim mališanima. Evo prilike za ponovni susret! U Tjednu dobre dječje knjige održat će se ekskluzivna pričaonica u starom terminu - četvrtak, 27. travnja u 18 sati, na starom mjestu - Ogranku Zamet!

Pod budnim okom raspjevane odgojiteljice Grozdane Jurišić i zaigrane profesorice Vesne Katić, studentice Tina Đorđević i Anja Bence pripremile su nam jedan od dosad najvećih hitova - priču (i malu lutkarsku predstavicu) Vuk koji je htio biti druge boje. Priču o vuku koji je htio biti sve samo ne on sam, da bi do kraja priče shvatio kako je baš takav kakav je – najljepši.

Požurite na Zamet upisati svoje djetešce, jer prijave za sudjelovanje primaju se na pultu knjižnice, osobnim dolaskom! A broj mjesta je ograničen!