Otkazano zbog coronavirusa, više informacija na poveznici:

https://gkr.hr/Magazin/Novosti/Redovito-azuriranje-Upute-za-korisnike-i-posjetitelje-Gradske-knjiznice-Rijeka-tijekom-trajanja-opasnosti-od-koronavirusa?fbclid=IwAR2w36y5nmAiGTQd-nlDLebghjVus8QAQx-W_79NkXJwHpOhwAP8vc1VC7E

Mladi Đakovčanin Ivan Bertok, magistar edukacije fizike i informatike i član kluba pisaca „Tinta" napisao je knjigu o, kako sam kaže, avanturi, putovanju i ljubavi koja opisuje njegove doživljanje na sjevernoameričkom kontinentu, razlike u načinu života između Amerikanaca i Balkanaca te 10 000 milja (16 000 kilometara) dugačko putovanje kroz čak 19 saveznih država SAD-a.

Ivan je SAD posjetio dva puta posredstvom programa "Work and Travel" koji studentima omogućuje kombinaciju rada i putovanja, te će vam ovom prilikom govoriti o svojim iskustvima na tim putovanjima te vas možda potaknuti na vlastitu avanturu za koju ćete od Ivana čuti i praktične savjete.

Dođite u ponedjeljak 23. ožujka u 18 sati u Ogranak Trsat na promociju knjige "10 000 milja Amerikom" i inspirirajte se za nova putovanja i avanture!