Otkazano zbog coronavirusa, više informacija na poveznici:

https://gkr.hr/Magazin/Novosti/Redovito-azuriranje-Upute-za-korisnike-i-posjetitelje-Gradske-knjiznice-Rijeka-tijekom-trajanja-opasnosti-od-koronavirusa?fbclid=IwAR2w36y5nmAiGTQd-nlDLebghjVus8QAQx-W_79NkXJwHpOhwAP8vc1VC7E

Želiš naučiti igrati šah u troje?  I pritom sudjelovati u dizajniranju i 3D printanju ploče i figura za šah? Onda se svakako prijavi na radionicu na engleskom jeziku koja će početi u četvrtak 26. ožujka u 14 i 30 i trajati do kraja školske godine.  Radionice će se održavati jednom tjedno, svaki četvrtak od 14 i 30 do 16 sati u našem American Corneru na Ogranku Trsat. 

Prva tri termina  radionice bit će posvećeni izradi ploče i figura za šah - s voditeljem ćete dizajnirati ploču i figure, odabrati boje za dijelove šaha i sudjelovati u 3D printanju.  Kad ploče i figure budu izrađene, slijedi učenje igranja šaha na ploči za tri osobe. 

Radionica je namijenjena djeci od 4. do 8. razreda osnovne škole koja poznaju osnove rada na računalu, pravila igranja šaha i osnove engleskog jezika. 

Sudjelovanje je slobodno za članove Gradske knjižnice Rijeka, a obvezna je prijava na e-mail american.corner@gkri.hr, porukom Facebook stranici American Corner Rijeka ili osobno za pultom u Ogranku Trsat.