Otkazano zbog coronavirusa, više informacija na poveznici:

https://gkr.hr/Magazin/Novosti/Redovito-azuriranje-Upute-za-korisnike-i-posjetitelje-Gradske-knjiznice-Rijeka-tijekom-trajanja-opasnosti-od-koronavirusa?fbclid=IwAR2w36y5nmAiGTQd-nlDLebghjVus8QAQx-W_79NkXJwHpOhwAP8vc1VC7E

Try Theatre je škola glume koja dopušta svojim polaznicima oslobađanje vlastite kreativnosti, osobnosti i talente u sigurnom i poticajnom okruženju. Kroz glumu, igre i razne aktivnosti, polaznici stječu znanje o glumi i samopouzdanje na organski način – ne učeći, nego stvarajući vlastita, osobna iskustva.

Upravo će ta nadahnuta ekipa ponovno doći u  American Corner Rijeka u Ogranku Trsat gdje će voditi novi ciklus “You gotta TRY!” dramske radionice na engleskom jeziku.

Radionica je namijenjena djeci između 5 i 11 godina starosti (1. grupa 5 – 8 godina od 10 do 11 sati, 2. grupa 9 – 11 godina od 11 do 12 sati), a sve će se održavati subotom kroz 10 tjedana s početkom u subotu 21. ožujka i završnom radionicom 23. svibnja. 

Radionica je besplatna za članove Gradske knjižnice Rijeka, a sudjelovanje je zbog ograničenog broja mjesta potrebno prijaviti na mail american.corner@gkri.hr ili na pultu u Ogranku Trsat.