U kinima su hit “Čudesne zvijeri: Dumbledorove tajne”, novi uradak iz svijeta poznatog po životu Harryja Pottera, a kod nas začin čarolije daje posebna pričaonica i radionica iz svijeta knjiških čarobnjaka - za predškolce pripremamo pričaonicu i radionicu  na temelju priče  “Princeza i čarobnjak” Julije Donaldson. 

Vrijeme održavanja: utorak 26. 4. u 18 sati

Lokacija: Dječja kuća (Šuma Striborova) 

Izvođač: Mia Aćimović

Dob: 4 - 7

Prijava: prijave.programi@gkri.hr  

23.4.: Prijave su zatvorene, aktivnost je popunjena.

Prekrasnu proslavu sedmog rođendana princeze Elize prekida zli čarobnjak. Uzvanike pretvara u kamen, a princezu otme i zatoči u podrumu svog visokog i mračnog dvorca. Svakoga dana davao je princezi priliku za bijeg, no uvijek bi je ulovio uz pomoć svoje knjige čarolija… Princeza Eliza ima samo sedam prilika za bijeg mijenjanjem boja i oblika. Hoće li uspjeti nadmudriti zlog čarobnjaka prije negoli bude prekasno?

Uz to ćemo i izrađivati i štapiće… naravno, s nekim posebnim moćima.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

TDDK web (1)-1