U utorak 4. prosinca 2018. u 18 sati u prostoru Zajednice Talijana (Palača Modello) Poslovni kutak Gradske knjižnice Rijeka u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera organizira predavanje "Google Ads i Google My Business".

Oglašavanje na Googleu je postalo apsolutno obvezna stavka u marketinškim budžetima svih vodećih kompanija u svim poslovnim granama – od turizma i trgovine do proizvodnih djelatnosti.

Polaznici radionice će naučiti kako pokrenuti svoju Google AdWords kampanju te kako iskoristiti Google My Business,  besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu.

Ozren Burić je stručnjak za online oglašavanje iz Rijeke s preko 10 godina iskustva. Prve Google kampanje za niz malih poduzetnika radi još za vrijeme studija, a nakon diplomiranja svoje znanje koristi kao specijalist u turističkoj i IT industriji.

Svoj vlastiti digitalni studio pokreće 2013. godine i od tada do danas uspješno surađuje s nekoliko najvećih hrvatskih kompanija, kao i međunarodnih startupa.