U srijedu 28. 10. u 18. 30 sati u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka, kao dio programa Poslovnog kutka i American Cornera Rijeka, održat će se susret "Abeceda porezne regulative (za nove i buduće poduzetnike)".  

Nakon što smo na prvoj radionici u rujnu saznali koji su sve načini registriranja poduzetništva u Hrvatskoj i osvrnuli se na pravne okolnosti tih načina, na drugoj ćemo saznati osnovne konture porezne regulative za poslovanje kao fizička osoba ili kroz registraciju pravne osobe - poduzeća.

Osim toga, bit će predočeni iznosi parafiskalnih davanja, što će svakom poduzetniku početniku ili onome tko namjerava to postati dati solidan temelj za planiranje novčanih tijekova.

Broj mjesta je ograničen, a prijave su obvezne i primaju se na mail poslovni.kutak@gkri.hr.

Voditeljica susreta je Zorana Mavričić-Korošec iz Makora knjigovodstva, pasionirana promotorica samostalnog organiziranja poslovnih okolnosti u skladu sa svačijim talentima i vještinama - kroz tekstove i radionice kojima promiče poduzetništvo i dijeli svoja znanja i iskustva te kroz kontakte s klijentima svog Servisa.