U četvrtak, 29. studenog u 18 sati u Središnjem odjelu Palača Modello, domu publicistike i znanosti, bit će predstavljena nova knjiga u izdanju riječke Naklade Uliks, priručnik Reinkarnacija - tajna vječnog života autora Dražena Radakovića.

Dražen Radaković je psihoterapeut i savjetnik s dugogodišnjim iskustvom praktičnog rada, te autor nekoliko knjiga o hipnozi i regresoterapiji. Po zvanju je sveučilišni specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu s diplomom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pohađao je Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije u klasi dr. Biserke Koren, specijalistice psihijatrije, gdje je stekao zvanje psihoterapeuta.

Certificirani je terapeut TNI instituta (The Newton Institute), jedne od najpoznatijih ustanova za regresoterapiju u svijetu. Sudjelovao je na brojnim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Vodi vlastite škole samohipnoze, hipnoze, regresoterapije i sistemske konstelacije u Hrvatskoj i u inozemstvu.