U Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel/Palača Modello) u utorak 16. listopada 2018. godine u 18 i 30 sati bit će održano predstavljanje rada Startup inkubatora Rijeka i javni poziv 10. generaciji korisnika.

Startup inkubator Rijeka već petu godinu pruža zainteresiranima podršku u razvoju njihovih poslovnih ideja. Namijenjen je fizičkim osobama/timovima, a trenutno je raspisan Javni poziv za upis 10. generacije korisnika.

Kroz 8 mjeseci Startup inkubator osigurava edukacije, radni prostor, internet pristup, podršku stručnih mentora te pruža i mnoge druge pogodnosti. Sve usluge u inkubatoru su besplatne.

Nova generacija počinje s radom 12. studenoga 2018. godine, a prijaviti se možete do 28. listopada putem web obrasca koji se nalazi na stranici Startupa: http://startup.rijeka.hr/prijava/.

Za sve kojima je potrebna pomoć oko provjere ideja i prijave, dana 22. listopada 2018. godine (ponedjeljak), u 17:00 sati, u Startup inkubatoru na adresi Ružićeva 14, bit će održana radionica na temu „Kako do ideje i prijave za Startup?“.