Electus DGS d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje najveća je agencija na području Hrvatske koja svojim korisnicima različitih djelatnosti pruža uslugu privremenog zapošljavanja i selekcije kandidata. Zapošljavaju značajan broj radnika kod velikog broja korisnika njihovih usluga. Trenutno surađuju s više od 100 korisnika (poslodavaca) različitih djelatnosti koji zapošljavaju na području cijele Hrvatske. Svi ustupljeni radnici su prijavljeni na Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje te na Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Radionica pod nazivom Dođi, vidi, iskusi – svoje odgovore za poslodavca izbrusi! ima za cilj omogućiti sudionicima iskustvo razgovora za posao a održat će se u utorak, 25. veljače u 18 sati u Poslovnom kutku. Kroz simulacije intervjua i grupni rad, dobit ćete odgovore na pitanja poput: Kako se predstaviti poslodavcu?, Na što treba paziti prilikom intervjua za posao?, Koje odgovore treba izbjegavati?, Što navesti ako nemam radnog iskustva?, Koja su standardna pitanja na razgovoru za posao? ...

Svrha radionice jest približiti iskustvo razgovora za posao pojedincima koji su u aktivnoj potrazi za poslom te žele steći osnovne vještine komunikacije s poslodavcem kao i usvojiti osnovna pravila neverbalne komunikacije s ciljem poboljšanja osobne prezentacije.

Zbog ograničenog broja mjesta dolazak je potrebno najaviti na mail poslovni.kutak@gkri.hr.