Engleski jezik je svugdje oko nas - gledamo serije i filmove, učimo ga u školi, čitamo članke i knjige... Ipak, ovladati vještinom govorenja i pisanja nije uvijek jednostavno. 

Tu uskače nova multimedijalna radionica engleskog jezika u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka) pripremljena za učenike osnovne škole,7. i 8. razred, tj. starosti 13 i 14 godina. Svaka radionica bit će posvećena vještinama korištenja engleskog jezika (čitanje, pisanje, govorenje, slušanje)  s većim naglaskom na govorenje i komunikaciju. Radionica uključuje jezične igre i vježbe, igranje uloga, kreativno proširivanje vokabulara, vježbanje komunikacijskih vještina, multimediju (gledanje i korištenje), a cilj je u opuštenoj atmosferi koristiti engleski u raznim situacijama.

Ciklus od osam radionica održat će se od 13. 10. do 8. 12., jedanput  tjedno, petkom u 16 sati (moguće pomicanje termina u dogovoru s polaznicima), a trajanje radionice bit će oko sat i pol.

S obzirom na ograničen broj sudionika potrebno se je prijaviti na pultu u Ogranku Trsat ili mailom na adresu american.corner@gkri.hr.