Bez obzira koliko smo već dugo ili kratko u partnerskom odnosu (u braku ili ne), ili smo solo, na ovom predavanju ćemo imati prilike saznati vrijedne informacije o tome što ne činiti i što činiti da gradimo  kvalitetne i radošću ispunjene partnerske odnose.

Kako se zaljubljujemo i što je beskrajno romantično u razlozima kako naš nesvjesni um bira baš tu osobu koja će nas privući? Što se događa zatim i zbog čega nailazimo na probleme, može li ih se i kako riješiti? Što to najviše razara svaki odnos? Što možemo činiti da gradimo odnos u bliskost kakvu priželjkujemo te kako postići da smo par koji (i dalje) sretno, ispunjeno i radosno živi život u potpunoj punini i sretno stari zajedno ? To su neka od pitanja na koja nam odgovor daje predavanje Brak/partnerstvo - ljubav, bliskost i strast.

Predavanje će se održati u petak 28. veljače u 18 sati u Središnjem odjelu Palača Modello. 

Voditeljica predavanja je mag.paed.soc. Gordana Galetić, psihoterapeutkinja sa europskim certifikatom i bračna terapeutkinja u subspecijalizaciji iz Imago terapije odnosa koja u Centru za osobni i profesionalni razvoj "Sreća" i U.O.Kreativa provodi radionice, partnersku terapiju i bračna savjetovanja. 

Sudjelovanje je slobodno uz obaveznu prijavu na  info@centarsreca.hr.