U srijedu 26.6. od 17 do 19 i 30 sati u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka) bit će održana radionica How to Grow your Business pod vodstvom Denise DeSimone, uspješne i uporne poduzetnice iza koje je već 8 pokrenutih poduzeća, a jedna od njih je  vrlo priznati C-Leveled za poslovno savjetovanje.

Radionica će objasniti kako razvijati svoju tvrtku na pravi način te kako napraviti strategiju izlaska na tržište.
Prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni, već želja za sudjelovanjem u poduzetničkoj avanturi. Radionica će biti izvedena na engleskom jeziku.

Ulaz je slobodan, ali prijave su obvezne putem forme: http://bit.ly/AuroraRijeka Broj mjesta je ograničen, zato požurite s prijavama.

O Aurori: 

Aurora.hr je platforma koja, na pristupačan, razumljiv i brz način, donosi sve bitne informacije vezane uz poduzetništvo u Hrvatskoj.

Korisna za one koje već godinama posluju i za one koje upravo počinju, kao i za one koje o poduzetništvu još uvijek samo razmišljaju, Aurora.hr je mjesto za sve poduzetnice. To joj omogućuje posebno dizajnirani čarobnjak koji filtrira podatke kako bi poduzetnice pravovremeno i što lakše došle do korisnih informacija

O govornici:

Denise DeSimone, Chairman of C-Leveled, has an uncanny ability to launch ventures with tremendous success. Since graduating from the University of Pittsburgh with a BA Degree in 1983, she has founded eight companies including C-Leveled. This woman means business. With Denise at the helm, revenues have increased by millions at every company she’s touched. If you ask Denise, the real story behind her business savvy is the idea of building companies by forming teams that listen to clients’ challenges, assess their needs, and examine processes in order to develop solutions.