U sklopu projekta "Kultura na balkonu" u petak 3.5. u 18 sati na Škurinje stiže Martina Bogdanić, maherica za ljekovito bilje koja će nam pokazati koje vrste i sami možemo uzgajati na balkonima, te za što nam mogu biti od pomoći.

Sudjelovanje je potrebno prijaviti na linku ovdje.

Martina živi svoj san. Pomaže ljudima ljekovitim biljem i aromaterapijom (francuski tip). Obilazi brda i doline u potrazi za netaknutim dijelovima divlje prirode i energetski čistim biljem.  Najviše voli lutati šumama sama. Živi i djeluje u Rijeci kroz Udrugu za fitoaromaterapiju „Studio Martina&Natura“ gdje vodi „Edukacije iz travarstva i fitoaromaterapije“, radionice prirodne kozmetike te jako puno priča s ljudima.... naravno o ljekovitom bilju... 

Lokacija: ispred Škurinjskih žrtava 36 (iznad igrališta, u slučaju kiše prostor Udruge umirovljenika)
Vrijeme: petak 3.5. u 18 i 00 sati

Aktivnost se održava u sklopu projekta “Kultura na balkonu” kojeg suradnički provode Udruga za urbanu regeneraciju “Kuraž”, Gradska knjižnica Rijeka i RIJEKA 2020, a uz financijsku potporu programa “Actors of Urban Change” iz Berlina. “Kultura na balkonu” koncept je koji grupa sadašnjih i bivših škurinjskih građana razvija kao doprinos projektu Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture.