Da su Sjedinjene Američke Države prepune različitost nacija, vjera, stilova života (...) nije novost, ali puno je uzbudljivih načina da se ona i upozna.

Zato s tobom želimo napraviti ovo - American Colors je nešto kao book club iliti čitateljska grupa, samo što nećeš čitati knjige, nego kratke priče, a najbolje od svega je što ćeš poslije raspravljati i razgovarati na engleskom bez ikakvog stresa, obveze, beda zbog naglaska... Cilj je biti slobodan.

Druženje je rezervirano isključivo za mlade od 16-20 godina! Ok, osim jedne Sanje, koja ima mrvicu više godina, ali zato zna izabrati super kratke priče o Americi i zanimljivo razgovarati.

Sve će se odvijati kao ciklus od četiri druženja (jedna tjedno), a točan termin dogovoriti naknadno i nastojat će se uskladiti prema dogovoru s tobom i ostatkom ekipe.

Svaka radionica posvećena je kratkoj priči i kulturi jedne kulturne skupine u SAD-u, a na svakoj ćeš upoznati važnije elemente kulture odabrane kulturne zajednice, te saznati priču koja će biti tema razgovora.

Broj mjesta je ograničen - najviše nas može biti 15, pa se svakako prijavi ili za pultom u Ogranku Trsat ili na mail american.corner@gkri.hr. Osim imena i prezimena u mail stavi i svoj mobitel te napiši koliko imaš godina.

Javi se i vidimo se!