Tako se u petak 9. 12. svi od 0 do 110 godina starosti (da, možete učlaniti i novorođenče kao i baku od 100 godina) mogu upisati ili obnoviti članstvo pred istekom u Gradskoj knjižnici Rijeka za simboličnih 26,37 kuna. Plaćanja je moguće izvršiti gotovinski i kartično, a potonje svakako sugeriramo.  

Upis/obnova članstva se mogu izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice (Središnji odjel Palača Modello, Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor - Dječja kuća, Narodna čitaonica, ogranci Drenova, Zamet, Turnić, Trsat, Knjižnica Čavle, Knjižnica Vid Omišljanin).

Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučujemo da potrebnu upisnicu sami ranije preuzmete, isprintate i već pripremljenu donesete na željenu lokaciju.

Preuzmite upisnicu:  

 

Upis je moguće izvršiti i online putem Rijeka City Card portala ovdje

Napominjemo da iskaznica vrijedi na svim lokacijama tako da nije važno mjesto na kojem ćete se učlaniti jer ćete s njom moći neometano koristiti cijelu mrežu Gradske knjižnice Rijeka. Sve lokacije i 9. prosinca rade od 8 do 19 i 30 sati te je do tada moguće iskoristiti mogućnost. 

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. Ujedno, ovo je i mala zahvala za svo strpljenje tijekom ovogodišnjih zatvaranja Središnjeg odjela Filodrammatica i Palača Modello koji su prolazili pripreme za selidbu u novu knjižnicu u kompleksu “Benčić”.

Ovo je i prva takva akcija u razdoblju bez posebno restriktivnih mjera borbe protiv pandemije te nadamo se posljednja u našom starim prostorima. :) A kako je to živjeti s novim posebno možete vidjeti u Dječjoj kući gdje također možete iskoristiti pogodnosti akcije učlanjivanjem u Dječji odjel Stribor. 

Počinjemo u 8, radimo do 19 i 30 sati. Vidimo se! :)

Crtež bez naslova - 2022-12-04T231638.059