Stoga si u svoje čitateljske kalendare upišite četvrtak, 23. studenog u 18 sati, jer tad vas očekuje pravo literarno druženje s rado čitanom domaćom autoricom. Vedrana Rudan gostovat će u Knjižnici Čavle, gdje će u opuštenoj atmosferi razgovarati sa svojim čitateljima. Sigurni smo da će biti mnogo zajedničkih tema, s obzirom da je i sama zagrižena čitateljica koja guta knjige.

Nakon dugogodišnjeg rada u medijima, Vedrana Rudan kao spisateljica se proslavila 2002. prvim romanom Uho, grlo, nož. Roman je preveden na sedam jezika i dramatiziran na pozornicama Hrvatske, Srbije, Poljske i Mađarske. Uslijedio je niz jednako čitanih romana, te zbirka kolumni Strah od pletenja (2009.), sve do aktualnog romana Muškarac u grlu (2016.), za koji se također sprema kazališna adaptacija. Autorica je i rado čitanog bloga Kako umrijeti bez stresa na kojem donosi osvrt na svakodnevicu i elokventnu kritiku društva.

Za pripremu za susret na Čavlima, podsjećamo na čitateljskom rukom zapisane dojmove sa susreta čitateljskog kluba ONE uz naslov Dabogda te majka rodila, najbolji primjer toga kako svaki pisac napiše onoliko knjiga koliko ima čitatelja, jer svatko u knjizi pronađe nešto sasvim drugo, osobno - a to je tema koja Vedrani Rudan nimalo nije strana.

Veselimo se druženju!