COOPAthon kreće u petak, 23.10. u 16 sati, kada će sudionici biti podijeljeni u timove te početi raditi na svojim idejama uz vodstvo mentora. Osim pomoći mentora, timovi će imati priliku pratiti virtualna predavanja iz poduzetničkih vještina.

Događaj završava u nedjelju u 16 sati završnim natjecanjem na kojem će se prezentirati ideje. Prva tri tima idu dalje na državno natjecanje, a pobjednički tim državnog natjecanja odlazi na studijsko putovanje u Veliku Britaniju u srpnju 2021. godine. O najboljim idejama odlučivat će nezavisni stručni žiri. Natjecanje će biti otvoreno za javnost. Cijeli događaj će se odvijati u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Slack.

Moguća je prijava i bez ideje, a može se prijaviti u timu ili individualno. Ukoliko se prijavljujete s već postojećom idejom, ona mora adresirati jedno od sljedećih područja:

1. svijet bez siromaštva;

2. zdravlje i blagostanje;

3. kvalitetno obrazovanje;

4. dostojanstven rad i ekonomski rast;

5. mir, pravda i snažne institucije.

Prijave kreću od 5. listopada i traju do 19. listopada do 12 sati, a zaprimaju se putem online obrasca.

Više informacija o COOPower projektu i samom natječaju te prijavi možete pronaći OVDJE.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, tu je e-mail coopower@uniri.hr i telefon 051 265 981.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Našim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želimo hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaramo i provodimo projekte financirane od Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.