Iako su svi fizički odjeli i ogranci naše knjižnice zatvoreni, i dalje nastojimo, bar donekle, ublažiti poteškoće s posudbom dobrog štiva, a uz pomoć mobilne aplikacije ZaKi Book koju mogu koristiti svi članovi Gradske knjižnice Rijeka.

Upravo zbog toga, za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa, organizirali smo online upis u knjižnicu ili produljenje postojećeg članstva koje je isteklo - cijena godišnje članarine upisa iznosi 50,00 kn za sve građane. Nakon što se vratimo slobodnom kretanju, osim aplikacije e-knjižnica moći ćete naravno koristiti sve odjele i ogranke.

Iskaznicu ćemo vam fizički izraditi nakon normalizacije stanja.

Potrebno je napraviti nekoliko jednostavnih koraka:

1. Izvršiti uplatu (općom uplatnicom u pošti ili banci, online netbanking...) s upisom podataka: 

Platitelj: Vaše ime i prezime

Adresa i mjesto stanovanja

Primatelj: Gradska knjižnica Rijeka, Matije Gupca 23, 51000 Rijeka

Iznos: 50,00 kn

IBAN: HR3324020061837300005

Model: HR64

Poziv na broj: 7781-31075-11141

Opis plaćanja: upisnina

2. Elektronički ispuniti prijavnicu

Preuzmite odgovarajuću prijavnicu ovdje: 

 

Na prijavnici nije potreban potpis. Kako bismo Vas mogli kontaktirati i poslati Vam članski broj i PIN potreban za pristup aplikaciji ZaKi Book, potrebno je dati privolu da Vas kontaktiramo putem e-maila ili telefona.

3. Potvrdu o uplati članarine i prijavnicu pošaljite nam na e-mail upisi@gkri.hr.

Online učlanjenje ili produljenje članstva moguće je za sve nove i postojeće članove Gradske knjižnice Rijeka. Postojeći korisnici Županijskog i Gradskog bibliobusa stariji od 16 godina mogu izvršiti produljenje. Za sva pitanja o uslugama knjižnice tijekom razdoblja zatvorenosti nazovite info telefone 098/9832498 ili 098/9832497, od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8- 15 sati.

I to je to. Nakon javljanja, najkasnije tijekom sljedećeg radnog dana, e-mailom će Vam stići potvrda učlanjenja, članski broj i PIN potreban za korištenje aplikacije ZaKi Book.

Unaprijed hvala na strpljenju i isprike za sve eventualne poteškoće.