Dječja kuća u art-kvartu “Benčić” je centar kulture za djecu koji u svom radu integrira djelovanje Art-kina, Gradske knjižnice Rijeka, Gradskog kazališta lutaka Rijeka i Muzeja moderne i suvremene umjetnosti na planu stvaranja i konzumacije kulturnih sadržaja za djecu i s djecom.

Uloga i smisao mrežne stranice je prije svega da vas na jednostavan i intuitivan način informira o ključnim događanjima i procesima u Dječjoj kući. Zato su glavna i na naslovnici najuočljivija rubrika “Događanja“ kroz koju je vidljivo sve na što možete kao dijete ili roditelj doći u Dječju kuću. 

U rubrici "Vijesti" piše se o novostima, ističe pojedine zgodne detalje iz programa, razvoja, planova…

Šetnjom kroz stranicu svakako možete upoznati sve ključne detalje o Dječjoj kući – malo povijesti, malo sadašnjosti, malo budućnosti, a sve uz bogat fotografski materijal.

S obzirom da je na trećem katu Dječji odjel Stribor Gradske knjižnice Rijeka odmah na naslovnici (pri dnu) je i polje kataloga koji vas vodi na katalog.gkr.hr te uz kojeg pretražujete u Striboru dostupne knjige.

Nikako ne zaboravite i pretplatiti se na primanje našeg newslettera – to je gotovo sigurno najbolji način za bivanje u potpunom toku s time što se događa, što vas čeka i što sve nudi Dječja kuća.

Za razne informacije i upite javite se na mail info@djecjakuca.hr. 

Čitamo se na internetu, vidimo u Dječjoj!