Ako volite čitati o poznatom hodočasničkom putu Camino de Santigao, jednom od tri najveća hodočasnička puta, ova će vas knjiga zasigurno oduševiti.

Uz praktične savjete za odlazak na Camino, autorica je svoj put detaljno opisala na jednostavan i simpatičan način, koristeći brojne poznate citate i svakodnevne izreke kao i vlastite savjete koje daje kao coach i konzultantica pozitivne psihologije.

Iako autorica opisuje svoj put, situacije koje je doživjela, ljude i običaje s kojima se susrela, njena knjiga nije klasični putopis. Na Putu istine, radosti i ljubavi kako je i sama nazvala Camino de Santigao, autorica je upoznala sebe, osvijestila svijet u kojem živimo te dobila odgovore na pitanja koja si mnogi od nas postavljaju.

Podsjeća nas kako je svaki dan u životu važan i kako zaista treba živjeti „punim plućima” jer „stvarno nikad ne znaš koji ti je udah posljednji.”

Provjerite dostupnost knjige "Kako voljeti život: pozitivna psihologija na Putu istine, radosti i ljubavi" na našim policama u katalogu ovdje.

*Brzokratka - u našem izmišljenom rječniku preporuka ne duža od 1 000 znakova za brzo čitanje. Knjige su malo dulje. :)