Stigao nam je još jedan novitet za koji smo sigurni da će pobuditi zanimanje mnogih korisnika. Riječ je o najzagonetnijem vođi na svijetu, Kim Jong Unu, i njegovoj vladavini Sjevernom Korejom. Biografija je prepuna fascinantnih i zabrinjavajućih detalja koji se tiču njega i njegove tiranske vladavine.

Autorica biografije je Sjevernu Koreju posjetila više od desetak puta te iznosi podatke koji su temeljeni na mnogobrojnim razgovorima s ljudima koji su se susreli s Kim Jong Unom te joj je zbog toga uspjelo dosta realno rekonstruirati njegovu biografiju. Ovaj će se naslov zasigurno svidjeti svim ljubiteljima političkih biografija s time da je ova dodatno začinjena mnogim bizarnim i zanimljivim anegdotama. 

Provjerite dostupnost knjige "Kim Jong Un : veliki nasljednik : biografija tajanstvenog i okrutnog vođe Sjeverne Koreje" na našim policama u katalogu ovdje. 

*Brzokratka - u našem izmišljenom rječniku preporuka ne duža od 1 000 znakova za brzo čitanje u hodu. Knjige baš i nisu tako kratke. :)