Kristina Kuzmič je Osječanka koja je s 14 godina za vrijeme rata napustila Hrvatsku te otada živi i radi u Americi. Njezin je životni put doslovno vodio preko trnja do zvijezda: od razvoda braka, samohranog roditeljstva i samog ruba egzistencije do hotdoga na parkiralištu s velikom Oprah Winfrey i njezinog zagrljaja koji djeluje „poput tople, umirujuće kupke“. Naime, Kristina se prijavila na Oprino televizijsko natjecanje zajedno s 15.000 drugih natjecatelja i – pobijedila!

Jedan je njezin video uradak postao viralan kad ga je na svojoj Facebook stranici podijelio Ashton Kutcher glavom i bradom!

Danas Kistina ima preko 3 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, no ostala je ista nesavršena žena i majka. I upravo je to poruka koju nam šalje: ne trebamo od sebe očekivati savršenstvo, sasvim je normalno da nas djeca katkad (ili često!) dovode do ludila ili da nam vlastito dijete da otkaz :) Skupi hrabrosti, bori se, ne boj se zaželjeti želju, ali kako autorica kaže: „Reci je naglas. Zaderi se da te svi čuju!“

Preporuka za sve kojima trenutačno u životu treba motivacija i nekakav „poguranac“ ili čisto da se nasmijete i vidite da niste sami u svom zbrkanom, savršeno nesavršenom svijetu.

Potražite knjigu na našim policama.