Noćni film” novitet je na našim policama, a s obzirom na to da na poleđini knjige piše da je “vrhunski triler za ljubitelje Stephena Kinga, Gillian Flynn i Stiega Larssona”, neko vrijeme do njega sigurno neće biti jednostavno doći.

Volim knjige u središtu čije radnje i među glavnim likovima djeluju novinari, a “Noćni film” uz to i vrlo dobro pokazuje koje su vještine i noćne more pravog novinarskog zanata. Noćne more ne spominjemo bez razloga - naime, “Noćni film” zapravo je djelo o kultnom redatelju horor-filmova kojeg godinama nitko nije vidio, čiji se filmovi zabranjuju i gledaju na tajnim projekcijama, o kojem postoje “svjedočanstva” i tračevi da je duboko zaglavio u svijetu okultnog, onostranog, zlog… Spomenimo tako priču o redateljevu sinu koji je nesretno odsjekao dva prsta, ali ga otac nije htio odvesti u bolnicu, već prisilio na glumu u sceni novog filma… Zbog autentičnosti, je l’...

Naracija, zapleti, stalna prisutnost osjećaja misterija i neizvjesnost konačnog rješenja čine “Noćni film” dobrim štivom, baš po mjeri za jesenske i zimske mjesece. Mrak, kiša, vjetar i… Noćni film.

Pronađi "Noćni film" na našim policama.