Druga polovica srpnja rezervirana je za rad na promjeni dijela koncepta Središnjeg odjela u "Palači Modello".

Središnji odjel Gradske knjižnice Rijeka i Odjel periodike u Palači Modello, najprepoznatljivije lokacije pri spomenu naše knjižnice, bit će od ponedjeljka 17. 7. do subote 29. 7. zatvoreni zbog preuređenja. Navedeno znači da će u tom razdoblju od desetak dana dio vaših potreba za publicističkim, znanstvenim i stručnim knjigama kao i obično nastojati ispuniti ogranci Gradske knjižnice Rijeka Zamet, Trsat, Drenova i Turnić.

Unatoč zatvaranju, knjige posuđene u “Palači Modello” možete vratiti u za to predviđenu kutiju u ulaznom prostoru lokacije i to prema ljetnom radnom vremenu. Podsjećamo i na mogućnost samostalnog online produživanja roka posudbe već posuđenih knjiga.

Sve ostale lokacije Gradske knjižnice Rijeka - Filodrammatica - dom lijepe književnosti, Narodna čitaonica, Dječji odjel Stribor, ogranci Zamet, Drenova, Turnić i Trsat, Knjižnica Čavle otvorene su kroz srpanj i kolovoz prema ljetnom radnom vremenu.

Za pronalazak lokacije željene knjige najbolji je način pretraživanje kataloga Gradske knjižnice Rijeka. Podsjećamo i da je kroz ljetne mjesece moguće odjednom posuditi čak pet naslova.

Zahvaljujemo na razumijevanju te vjerujemo da će ponovno otvorenje modificiranog i funkcionalno osvježenog Središnjeg odjela Palača Modello u ponedjeljak 31. 7. biti na zadovoljstvo svih građana.

Pratite život Gradske knjižnice Rijeka i čitateljski svijet uz Magazin GKR.