Zatvori

Natječaji

Gradska knjižnica Rijeka raspisala je natječaj za radno mjesto: knjižničar/knjižničarka. Natječaj sa svim potrebnim podacima dostupan je u priležećem dokumentu, te je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanja na sljedećem linku: https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Preuzmi tekst natječaja: 

Zaključeni natječaji:

Gradska knjižnica Rijeka raspisala je natječaj za radno mjesto: diplomirani knjižničar/diplomirana knjižničarka. Natječaj sa svim potrebnim podacima dostupan je u priloženom dokumentu:

******

Gradska knjižnica Rijeka raspisala je natječaj za radno mjesto: Diplomirani knjižničar/knjižničarka. Tekst natječaja sa svim potrebnim podacima objavljen je i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na sljedećem linku:

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Prijave zainteresiranih kandidata primaju se od 23. do 31. ožujka 2018. godine.

Obavijest o ishodu natječaja za radno mjesto: diplomirani knjižničar/diplomirana knjižničarka

********

Gradska knjižnica Rijeka raspisala je natječaj za radno mjesto: Voditelj/Voditeljica računovodstva. Tekst natječaja sa svim potrebnim podacima objavljen je na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na sljedećem linku:

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Prijave kandidata primaju se od 16. veljače do 24. veljače 2018. godine.

Preuzmite cjelokupan tekst natječaja:

 

Obavijest o ishodu natječaja za radno mjesto voditelja/voditeljice računovodstva preuzmite ovdje:

********

Gradska knjižnica Rijeka raspisala je natječaj za radno mjesto: diplomirani knjižničar/diplomirana knjižničarka-pripravnik. Tekst natječaja sa svim potrebnim podacima objavljen je na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na sljedećem linku:

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Prijave kandidata se primaju od 27. studenog do 5. prosinca 2017. godine.

********

Gradska knjižnica Rijeka kao poslodavac objavila je natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto: knjigovođa/knjigovotkinja na određeno vrijeme u punom radnom vremenu. Tekst natječaja sa svim potrebnim podatcima objavljen je i dostupan na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na sljedećem linku:

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Prijave zainteresiranih kandidata primaju se od 31. listopada do 8. studenoga 2017. godine.

********

Gradska knjižnica Rijeka kao poslodavac objavila je natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto: diplomirani knjižničar/diplomirana knjižničarka ( 1 izvršitelj) na određeno vrijeme ( zamjena) u punom radnom vremenu. Tekst natječaja sa svim potrebnim podatcima objavljen je i dostupan na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na sljedećem linku:

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Prijave zainteresiranih kandidata primaju se od 11. do 19. listopada 2017. godine.

********

Gradska knjižnica Rijeka kao poslodavac objavila je natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto: knjižničar/knjižničarka ( 1 izvršitelj) na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu. Tekst natječaja sa svim potrebnim podatcima objavljen je i dostupan na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na sljedećem linku:

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Prijave zainteresiranih kandidata primaju se od 30. lipnja do 7. srpnja 2017. godine.