eLibrary USA digitalna je knjižnica s pristupom bazama podataka, uključujući istraživanja, akademske časopise, članke, e-knjige i multimedijske sadržaje.

Nudi široki spektar resursa korisnih za učenje engleskog jezika, američke povijesti i kulture, znanosti i tehnologije, društvenih znanosti i ekonomije, okoliša, zdravlja i još mnogo toga. Nudi pristup američkim i hrvatskim međunarodnim novinama i časopisima. 

Riječ je o doista kvalitetnom sadržaju, pa recimo da osim JSTOR-a važnog za znanstvena istraživanja dostupni su u digitalnom formatu popularni časopisi Wired, Time, The Atlantic, Fast Company, Popular Mechanics, Popular Science, The New Yorker,  Rolling Stone... 

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja.


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.