Zeleno-plavim cestama županije

Adresa

Na cesti.

Radno vrijeme

Prema rasporedu vožnje.

Započeo je s radom 2004. godine kao rezultat partnerskog projekta Gradske knjižnice Rijeka i Primorsko-goranske županije koja do danas najvećim dijelom financira njegov rad.

Osnovni je cilj njegova rada obuhvatiti knjižničnim uslugama općine Primorsko-goranske županije bez drugog oblika djelatnosti narodne knjižnice kao i rubna područja gradova i općina u brdsko-planinskom području koja imaju knjižnicu samo u svom središtu.

Kontakt: 

Telefon: 098/9832-498

Email: zupanijski.bibliobus@gkri.hr

ikona dokumenti

Raspored stajališta

Ikona cjenik

Cjenik

članarina u bibliobusu

vrijedi samo za bibliobus
2.00

Zakasnina

0.10

GKR bira

/
Info GKR

Proslave rođendana u Dječjoj kući: kreativni program za najveseliji dan

U Dječjoj kući moguće je proslaviti i rođendan. Proslave dječjih rođendana u Dječjoj kući namijenjena su djeci od 5 do 13 godina, a odvijaju se u dva modela: osnovnom i programskom.
/
Info GKR

Organizirani obilasci "Od cigareta do knjižnice" za srednjoškolske razrede, studentske grupe, udruge građana...

Grupe građana organizirane kroz udruge ili radne organizacije, srednjoškolski razredi, studentske grupe (...) mogu upoznati Gradsku knjižnicu Rijeka kroz poseban program stručnog vođenja "Od cigareta do knjiga".
/
Info GKR

U Zvučniku Gradske knjižnice Rijeka: isprobaj glazbene instrumente i zasviraj s ekipom

Poseban začin života nove Gradske knjižnice Rijeka čini glazba i glazbeno stvaralaštvo. A ono je dublje uz pravu sobu za glazbenu svirku.
/
Info GKR

U Rasadniku Gradske knjižnice Rijeka: Isprobajte META Quest 2 VR ili zaigrajte Nintendo Switch i PS5

Članovi Gradske knjižnice Rijeka mogu u Rasadniku, odjelu za mlade isprobati napredu VR tehnologiju te aktualne "gaming" konzole.
/
Info GKR

Novi programski ciklusi i koncepti u Gradskoj knjižnici Rijeka

Sljedećih mjeseci pomalo ćemo stepenicama i do naših raznolikih programskih aktivnosti, novih i postojećih koncepata, a posebno su važni specifični projekti prožeti ključnim vrijednostima i temama koje prepoznajemo središnjima za budućnost.
/
Info GKR

Za povijest: Pogledajte spektakularan video o lancu knjiga i useljavanju u novu zgradu Gradske knjižnice Rijeka

Iz zraka, s tlaka, iz daljine, iz bliza... Na sve načine zabilježili smo najvažniji trenutak u našoj povijesti i jedan od važnijih u razvoju čitateljske kulture u Rijeci!
Ikona: Katalog

Katalog

Katalog se može pretraživati tako da se pretražuje sve zapisano u katalogu (preporuka, ukoliko ne znate točan naslov ili puno prezime i ime autora), po autoru, naslovu i ostalim dijelovima kataložnog zapisa

ikona mojGKR

Moj GKR

Pratite online osnovne informacije o svojim posudbama, rokovima, rezervacijama... 

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja. 


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.