Gradska knjižnica Rijeka pruža cijeli niz usluga ostvarivanje kojih je jednostavno i korisno. Želite li posuditi dobru knjigu, film ili isprobati 3D printer - ovdje smo za vas kao i narudžba knjiga iz topline doma, online upis, mobilna aplikacija e-knjižnice... 

Služenje zajednice osnovni je smisao postojanja Gradske knjižnice Rijeka, a to se realizira kroz cijeli niz usluga. Središnje usluge vezane su uz posudbu knjiga, ali je razvijen i cijeli niz drugih.

S aplikacijama Aldiko Next i Thorium Readerom do e-knjiga Gradske knjižnice Rijeka

Svim članovima Gradske knjižnice Rijeka dostupno je više od 1550 naslova e-knjiga uz članski broj, PIN i odgovarajuće aplikacije. Ako želite koristiti ovu uslugu, a nemate svoj GKR PIN, ne zaboravite zatražiti svoj PIN prilikom učlanjenja ili posjeta knjižnici.

Pitajte knjižničare: online usluga koja pomaže i kada Google zakaže

Uz korištenje mobilne aplikacije za dolazak do e-knjiga na hrvatskom jeziku imate mogućnosti korištenja i usluge Pitajte knjižničare. Nikada nije prekasno za dobro pitanje.

Ikona cjenik

Cjenik

Članarina

godišnja članarina u odjelima i ograncima
7.00

Zakasnina

dnevna zakasnina po jednoj knjizi nakon isteka mjesec dana
0.10

Malo je povoljnih načina dolaska do knjige poput učlanjivanja u Gradsku knjižnicu Rijeka. 

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja. 


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.