Gradska knjižnica Rijeka izrazito je aktivan organizator niza programa bez kojih knjižnica ni ne bi imala energiju i formu suvremenog centra kulture i zajednice. 

Gradska knjižnica Rijeka samostalno ili u partnerskoj suradnji organizira veći broj edukacijskih, animacijskih, prezentacijskih susreta i događanja. Kroz interakciju sa svim vrstama partnera i suradnika koji mogu pridonijeti boljitku kulturne ponude, a time i zajednice u cijelosti, postali smo prepoznatljiva društvena točka – poželjan partner u organizaciji kvalitetnog kulturnog sadržaja.

Knjižnici kao centru zajednice s upitima za predstavljanjem knjige ili izdavačkog projekta, radionicom ili predavanjem možete se javiti ispunjavanjem obrasca ovdje.

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja. 


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.

Kalendar događanja

Pogledaj sve.
/
Najave

Radio Benčić, korak 1., medijsko-zvučna radionica za djecu

Škola je gotova, a jedna od prvih radionica ovoga ljeta vodi vas na svijet valova. Ali onih zvučnih 🙂
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

Speedating budućnosti: neformalni razgovori na temu budućnosti

Odmičemo se od apokaliptičnih vijesti i pričamo o pozitivnim modelima budućnosti. Kakve promjene želimo? Kakve promjene trebamo?
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

Kateriana, koncert u dvorištu "Benčića"

Kateriana je riječka multižanrovska kantautorica koja eksperimentira sa zvukovima i spaja više žanrova