Gradska knjižnica Rijeka izrazito je aktivan organizator niza programa bez kojih knjižnica ni ne bi imala energiju i formu suvremenog centra kulture i zajednice. 

Gradska knjižnica Rijeka samostalno ili u partnerskoj suradnji organizira veći broj edukacijskih, animacijskih, prezentacijskih susreta i događanja. Kroz interakciju sa svim vrstama partnera i suradnika koji mogu pridonijeti boljitku kulturne ponude, a time i zajednice u cijelosti, postali smo prepoznatljiva društvena točka – poželjan partner u organizaciji kvalitetnog kulturnog sadržaja.

Knjižnici kao centru zajednice s upitima za predstavljanjem knjige ili izdavačkog projekta, radionicom ili predavanjem možete se javiti ispunjavanjem obrasca ovdje.

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja. 


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.

Kalendar događanja

Pogledaj sve.
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

Prijave na radionicu u Rasadniku, odjelu za mlade: “Klik za samopouzdanje” – samoosnaživanje kroz digitalnu fotografiju

Želiš bolje upoznati sebe kroz kreativan rad, diskusije i upoznavanje drugih mladih osoba?
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

Predstavljanje romana "Vatrena Vila, Legenda Mile Gojsalić" Nenada Stojkovića

U petak 1. 3. u 18 sati u Gradskoj knjižnici Rijeka (art-kvart "Benčić") gostuje Nenad Stojković s novim romanom "Vatrena Vila, Legenda Mile Gojsalić".
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

U Rasadniku, odjelu za mlade: Vrtlarska radionica "Zeleni tragovi"

U četvrtak 29. veljače 2024. u 17 i 30 sati u Gradskoj knjižnici Rijeka održat će se radionica "Zeleni tragovi".