Prepoznatljive RCC kartice koje koristite za vožnju autobusom ili gradska parkirališta mogu služiti i kao temeljno identifikacijsko sredstvo/članska iskaznica u svim odjelima i ograncima Gradske knjižnice Rijeka. 

Navedeno znači da ako ste već član Gradske knjižnice Rijeka i korisnik Rijeka City Carda možete zatražiti da vam se potonji aktivira i u svrhu korištenja knjižnice. Ako niste korisnik Rijeka City Carda, možete nastaviti koristiti postojeću iskaznicu Gradske knjižnice Rijeka.

Kartica se može izraditi na središnjem prodajnom mjestu na Jelačićevom trgu, a učlaniti se u Gradsku knjižnicu Rijeka za simboličnu godišnju članarinu od 7 eura možete u bilo kojem odjelu ili ogranku diljem grada.

Članstvo u knjižnici se može i online produžiti putem Rijeka CityCard portala. 

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja. 


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.