Knjižničari će Vam rado pomoći u pronalaženju informacija. U našoj knjižnici "Benčić" možete zatražiti da knjižničari za Vas pretraže literaturu o određenoj temi.

Upit je potrebno uputiti putem obrasca OVDJE.

Alati kojima se knjižničari služe su katalog Gradske knjižnice Rijeka, katalozi drugih knjižnica, repozitoriji, baze podataka. Izvori informacija su precizni i točni.

Petražuju se knjige, članci i svi online dostupni izvori.

Pretražuju se teme za potrebe školskih radova, seminara, referata, završnih i diplomskih radova, ali i teme koje Vas zanimaju iz nekog posve drugog, neformalnog razloga: dakle, ograničenja po pitanju teme nema!

Uslugu nećete dodatno platiti, ali ćete, u slučaju većeg broja upita ili u slučaju da je „Vaša“ tema nešto o čemu nije puno pisano, na odgovor pričekati najviše tjedan dana.

Ikona: Katalog

Katalog

Katalog se može pretraživati tako da se pretražuje sve zapisano u katalogu (preporuka, ukoliko ne znate točan naslov ili puno prezime i ime autora), po autoru, naslovu i ostalim dijelovima kataložnog zapisa

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja.


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.