Naš rad oko Dječje kuće karakterizira gotovo svakodnevni angažman oko raznih detalja koji poboljšavaju vaše iskustvo korištenja i života s nama, a u njenom dnevnom boravku vodimo jednu specifičnu igraonicu.

Svašta novo pronađe mjesto kod nas, najviše novih drvenih igračaka, a najbolje je da sami isprobate.

Sve je posebno korisno za igru predškolaca stoga svakako preporučujemo jutra i rano poslijepodne u Dječjoj kući, onoj djeci koja ne idu u vrtić, kada je ipak mirnije, a sve uz toplu čokoladu u našem snack & caffe baru Baltazar.

Ovo nije klasična igraonica za hiperaktivnu igru s plastičnim lopticama već prostor za ugodno druženje s drugom djecom i roditeljima uz maštu i kreativnost.

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja.


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.