/
Info GKR

Proslave rođendana u Dječjoj kući: kreativni program za najveseliji dan

U Dječjoj kući moguće je proslaviti i rođendan. Proslave dječjih rođendana u Dječjoj kući namijenjena su djeci od 5 do 13 godina, a odvijaju se u dva modela: osnovnom i programskom.
/
Info GKR

U Zvučniku Gradske knjižnice Rijeka: isprobaj glazbene instrumente i zasviraj s ekipom

Poseban začin života nove Gradske knjižnice Rijeka čini glazba i glazbeno stvaralaštvo. A ono je dublje uz pravu sobu za glazbenu svirku.
/
Info GKR

U Rasadniku Gradske knjižnice Rijeka: Isprobajte META Quest 2 VR ili zaigrajte Nintendo Switch i PS5

Članovi Gradske knjižnice Rijeka mogu u Rasadniku, odjelu za mlade isprobati napredu VR tehnologiju te aktualne "gaming" konzole.
/
Info GKR

Organizirani obilasci "Od cigareta do knjižnice" za srednjoškolske razrede, studentske grupe, udruge građana...

Grupe građana organizirane kroz udruge ili radne organizacije, srednjoškolski razredi, studentske grupe (...) mogu upoznati Gradsku knjižnicu Rijeka kroz poseban program stručnog vođenja "Od cigareta do knjiga".
/
Info GKR

Novi programski ciklusi i koncepti u Gradskoj knjižnici Rijeka

Sljedećih mjeseci pomalo ćemo stepenicama i do naših raznolikih programskih aktivnosti, novih i postojećih koncepata, a posebno su važni specifični projekti prožeti ključnim vrijednostima i temama koje prepoznajemo središnjima za budućnost.
/
Info GKR

Za povijest: Pogledajte spektakularan video o lancu knjiga i useljavanju u novu zgradu Gradske knjižnice Rijeka

Iz zraka, s tlaka, iz daljine, iz bliza... Na sve načine zabilježili smo najvažniji trenutak u našoj povijesti i jedan od važnijih u razvoju čitateljske kulture u Rijeci!

/
Info GKR

Uključi se u nove čitateljske klubove Gradske knjižnice Rijeka: za studente, odrasle i treću životnu dob

Čitaš, ali bi volio s nekime i dijeliti ideje o pročitanome? Ne čitaš previše ili gotovo nikako, ali misliš kako bi pomogla motivacija grupe? Samo voliš razgovarati o dobrim pričama? Sve su to dobri razlozi za prijavu u neki od čitateljskih klubova u nasta...
/
Info GKR

Neka knjige putuju: Vraćanje knjiga iz Modella i Filodrammatice u novu knjižnicu

Kao što je poznato po zatvaranju bivših središnjih odjela Filodrammatica i Palača Modello proteklih mjeseci, na u njima posuđene knjige prestala se je obračunavati zakasnina.
/
Info GKR

Vijesti iz Benčića #29: Otvorena nova zgrada Gradske knjižnice Rijeka: ključne informacije i detalji

Gradska knjižnica Rijeka uselila je u moderne i funkcionalne prostore uređene u obnovljenoj zgradi bivše Tvornice duhana u riječkom Art kvartu Benčić.
/
Info GKR

Dobrodošli na novu web stranicu Gradske knjižnice Rijeka

Ususret novoj zgradi Gradske knjižnice Rijeka javno smo objavili i novu web stranicu. Riječ je o značajnom iskoraku i novosti.
/
Info GKR

Trodnevni program otvaranja nove Gradske knjižnice Rijeka: književnici, znanstvenici, kreativci na okupu

Otvaranje Gradske knjižnice Rijeka navečer 21. 12. proći će uz puno veselja Zimske priče iz Benčića , a uz to i kroz petak i subotu čeka vas puno programa i tri vesela dana. Prijave su potrebne na većinu aktivnosti pa svakako provjerite svoj kutak. Vidimo...
/
Info GKR

Daj ruku, useli knjižnicu: priključi se lancu knjiga od Korza do Benčića kojim ćemo zajedno dovršiti nastanak nove zgrade Gradske knjižnice Rijeka!

Projekt nastanka prve prave središnje zgrade Gradske knjižnice Rijeka privest će se svome finalu 21. prosinca 2023. godine. Tog dana poslijepodne će obnovljena zgrada bivše tvornice cigareta zasjasti punim sjajem kao prostor kulture, stvaranja i dijaloga -...
/
Info GKR

Vijest za povijest: Nova zgrada Gradske knjižnice Rijeka u kvartu kulture "Benčić" otvara svoja vrata!

Nećemo dugo u ovom trenutku iako bi napisali cijelu knjigu.
/
Info GKR

S aplikacijama Aldiko Next i Thorium Readerom do e-knjiga Gradske knjižnice Rijeka

Svim članovima Gradske knjižnice Rijeka dostupno je više od 1550 naslova e-knjiga uz članski broj, PIN i odgovarajuće aplikacije. Ako želite koristiti ovu uslugu, a nemate svoj GKR PIN, ne zaboravite zatražiti svoj PIN prilikom učlanjenja ili posjeta knjiž...
/
Info GKR

Norveško veleposlanstvo doniralo paket knjiga Gradskoj knjižnici Rijeka

U skladu s duhom prosinca i našeg trenutka preseljenja Norwegian Embassy in Zagreb te veleposlanik Arne Sannes Bjørnstad darovali su nam paket dobrih knjiga norveških autora i atmosfere.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10