Gradska knjižnica Rijeka izrazito je aktivan organizator niza programa bez kojih knjižnica ni ne bi imala energiju i formu suvremenog centra kulture i zajednice. 

Gradska knjižnica Rijeka samostalno ili u partnerskoj suradnji organizira veći broj edukacijskih, animacijskih, prezentacijskih susreta i događanja. Kroz interakciju sa svim vrstama partnera i suradnika koji mogu pridonijeti boljitku kulturne ponude, a time i zajednice u cijelosti, postali smo prepoznatljiva društvena točka – poželjan partner u organizaciji kvalitetnog kulturnog sadržaja.

Knjižnici kao centru zajednice s upitima za predstavljanjem knjige ili izdavačkog projekta, radionicom ili predavanjem možete se javiti ispunjavanjem obrasca ovdje.

Pretplati se!

Prijavite se za primanje "newslettera" Gradske knjižnice Rijeka i saznajte na vrijeme što se događa u našim odjelima i ograncima diljem grada, što se čita, komentira i preporučuje u Magazinu te koje nam se ideje vrte po glavi... I zapamtite - čitamo se na internetu, ali vidimo u knjižnici. :)

Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena neovlaštenim trećim osobama i koristi se isključivo u svrhu informiranja. 


Suglasan sam s obradom mojeg e-maila kao osobnog podatka za svrhu primanja newslettera Gradske knjižnice Rijeka. Pročitajte obavijest o obradi osobnih podataka ovdje.

Kalendar događanja

Pogledaj sve.
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

Razgovor s Ladom Žigo Španić: Kako u Hrvatskoj preživljavaju samostalni umjetnici?

Susret s Ladom Žigo Španić bit će održan u četvrtak 18. srpnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici Rijeka u Benčiću.
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

Radio Benčić: prvi korak, predstavljanje dječje toboganske emisije

Gradska knjižnica Rijeka stvara koncept Radija Benčić. Riječ je o platformi za zvučno stvaralaštvo, a čiji je prvi korak napravljen s "Kultura svima" ekipom i sjajnom reporterskom sekcijom Radija Benčić.
Vrijeme sati
LokacijaBenčić
/
Najave

Likovno-ekološka radionica: Pogled kroz vrećicu s Uvezaonicom

Pogled kroz vrećicu je likovno-ekološka radionica posvećena suncu, svjetlosti i životnoj energiji izraženoj u likovnoj formi vitraja koji simbolizira granicu unutrašnjeg i vanjskog prostora.