Podijeli sadržaj

  • Podijeli emailom
  • Podijeli na Facebooku
  • Podijeli na X
Autor/ica
Gradska knjižnica Rijeka
Središnja narodna knjižnica grada Rijeke. Mjesto dobrih knjiga, stvaralaštva i začina za kvalitetno slobodno vrijeme. više

Vještice iz pepela simbioza je dviju tema, spiritualnosti i moderne magije, gledana kroz prizmu osobe koja godinama uspješno kombinira ova dva naizgled nespojiva načina percipiranja i življenja života. 

Autorica nas je prošetala kroz osebujnost spiritualnog modernog doba uz više vrsti magije i divinacija, ali s naglaskom na cjeloživotno učenje putem rada na sebi, uz etiku u životu i praksi, uz poštovanje različitosti te ostalo popraćeno savjetima i smjernicama za osobni magijsko spiritualni rast.

Prijave za sudjelovanje na susretu primaju se ovdje. 

Vještice iz pepela osebujan je primjerak za sve koje zanima bazična magija. Spiritualnost nudi tehnike koje ubrzavaju i olakšavaju shadow work što posljedično donosi zadovoljnije pojedince te kvalitetniju praksu magije. Knjiga je namijenjena svima koje zanima magija, zašto su lunarne faze tako bitne, koje biljke i kojih dana upariti s nekom bojom, zašto metla, kako se radi ritual ‘da mi se vrati’, kako rade vještice, koje tehnike ubrzavaju shadow work ili koji su to rituali da se postigne određeni cilj. Knjiga nudi mogućnost svima da radom na sebi postignu zavidne rezultate u svijetu etera i ezoterije. Pogled sa znanstvenog aspekta sadržaja knjige popratio je renomirani dr. sc. Deniver Vukelić svojom recenzijom.
 img_2_1704276402386.jpg

Objavljeno

Čitaj i ovo:

/
GKR bira

Hitovi iza ugla: Nije ih lako uloviti na policama, ali lijepo je znati koji su...

/
GKR bira

Knjige na valovima: 10 naslova o brodovima, moru, plovidbi...

/
GKR bira

Knjige koje trešte: naslovi o The Rolling Stonesima, jednom od najvažnijh bendova svih vremena

/
GKR bira

20 preporuka za mlade godinama i osjećajem