Podijeli sadržaj

  • Podijeli emailom
  • Podijeli na Facebooku
  • Podijeli na X
  • Podijeli s WhatsAppom
Autor/ica
Gradska knjižnica Rijeka
Središnja narodna knjižnica grada Rijeke. Mjesto dobrih knjiga, stvaralaštva i začina za kvalitetno slobodno vrijeme. više

Edukatorica svaku svoju radionicu započinje uvijek s istim pitanjem za svoje polaznice: Jesi li sretna? Koliko si zadovoljna kvalitetom svog života? Slijedi vježba koja svakoj polaznici daje odgovore na ta pitanja. Zatim se obrađuje tema pravilnog postavljanja ciljeva kako bi ih se lakše moglo realizirati. 

Za realizaciju ciljeva je jako važna motivacija i zato edukatorica pojašnjava razne načine kako se osoba može motivirati i ostati motivirana. Da bi se postigao zadani cilj važno je uspostaviti neke nove dobre navike i riješiti se nekih loših navika, te je od presudne važnosti pravilno upravljanje vremenom odnosno prioritetima. Ovo je kratak prikaz radionice u kojoj se primjenjuju tehnike pozitivne psihologije. Neka ovo proljeće bude drugačije od dosadašnjih, od ovog proljeća neka naš život počne biti onakav kakvog smo ga oduvijek zamišljale. 

Prijave se primaju putem obrasca ovdje.

O edukatorici:

Dr. sc. Morena Mičetić je certificirana Academic Life Coach trenerica (Coach Training EDU, USA), doktorica ekonomskih znanosti, mentorica savjetnica pri HAMAG-BICRO, motivatorica, pročelnica upravnog odjela u lokalnoj samoupravi, direktorica poduzetničkog inkubatora i asistentica na fakultetu. Spojila je znanje i iskustvo iz primjene pozitivne psihologije i znanje i iskustvo iz ekonomije i poduzetništva, kako bi mogla pomagati poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima. Posebna strast su joj poticanje ženskog poduzetništva i poduzetništva mladih. Pomaže ženama da prepoznaju i aktiviraju svoj potencijal, da promijene način života i počnu živjeti svoje snove. Kroz individualna i grupna mentoriranja, coaching, radionice i motivacijske vikende mijenja im pogled na život uz jasne smjernice za put u bolju i ispunjeniju budućnost. U svom dosadašnjem radu ima jako lijepe primjere gdje su žene u potpunosti promijenile svoj karijerni put i konačno žive i rade svoju poslovnu strast i uživaju u svojoj autentičnosti. 

Organizator edukacije je BYOB (Be Your Own Boss), grupa za poduzetnice i one koje razmišljaju o poduzetništvu, pa makar i u dalekoj budućnosti! U grupi se dobivq podršku i motivaciju, ali i razna predavanja, mentorske programe i online i offline druženja. U grupi aktivno sudjeluju brojne poduzetnice koje su spremne podijeliti svoje znanje i trikove s budućim poduzetnicama!

Morena ZG u hodu.jpg

Objavljeno  | Autor/ica: 

Čitaj i ovo:

/
GKR bira

Čovjek. digitalno izdanje: 10 naslova za samoobranu od digitalne hiperaktivnosti

/
GKR bira

Kroz proljeće sa 5 sjajnih zelenih naslova

/
GKR bira

13 sretnih naslova o avanturi putovanja

/
GKR bira

16 pobjedničkih naslova Dublin Literary Award na policama Gradske knjižnice Rijeka: knjige za sladokusce