Podijeli sadržaj

  • Podijeli emailom
  • Podijeli na Facebooku
  • Podijeli na X
  • Podijeli s WhatsAppom
Autor/ica
Gradska knjižnica Rijeka
Središnja narodna knjižnica grada Rijeke. Mjesto dobrih knjiga, stvaralaštva i začina za kvalitetno slobodno vrijeme. više

- Kako ne misliti o poslu u privatno vrijeme?
- Kako se u poduzetničkoj svakodnevici stresirati manje, a uživati više?
- Kako sačuvati mentalno i fizičko zdravlje?

Mindfulness je znanstveno utemeljeni trening mentalne otpornosti, uz koji naš mozak uči i vježba:

- biti prisutan u sadašnjem trenutku i držati fokus na onome što radi, 
- regulirati svakodnevni stres, kako se ne bi nakupljao kronični stres,
- ostajati u svom centru u trenucima teških misli i emocija,
- biti svjestan i zahvalan na lijepim stvarima koje nas stalno okružuju, ali ih u žrvnju svakodnevice ne primjećujemo.

Mindfulness je vrlo jednostavan, a izuzetno moćan alat, koji redovitim prakticiranjem od već par minuta dnevno ostavlja u nama opipljivi osjećaj da smo mirniji, opušteniji, snažniji i zahvalniji.

Mindfulness je snažan saveznik u životu i danu jedne poduzetnice, jer joj pomaže da ona na svom putu prema željenim ciljevima ostane dobro, zdravo i zadovoljno.

Polaznice će na radionici uz praktične vježbe zakoračiti u svijet mindfulnessa i učinkovitijeg upravljanja stresom te dobiti smjernice i alate za nastavak samostalne prakse u svakodnevnom životu.

Prijave se primaju putem obrasca ovdje.

O voditeljici:

Ines Grubišić je voditeljica Centra za mindfulness LAR u Rijeci. Međunarodno je certificirana za podučavanje programa za smanjenje stresa MBSR (Mindfulness - Based Stress Reduction) - najistraživanijeg mindfulness programa u svijetu, što jamči najvišu kvalitetu njezinih edukacija i znanstvenu podlogu svih metoda. Kao diplomirana pravnica godinama je radila na pozicijama visoke razine odgovornosti i osobno prošla kroz burnout, što je i iznjedrilo njezin zaokret u karijeri te je danas u svojim edukacijama posvećena isporučiti opipljive rezultate.

Web: lar-mindfulness.hr
Facebook: https://www.facebook.com/LARmindfulness
Instagram: https://www.instagram.com/larmindfulness

Ines.jpg

Organizator edukacije je BYOB (Be Your Own Boss), grupa za poduzetnice i one koje razmišljaju o poduzetništvu, pa makar i u dalekoj budućnosti! U grupi se dobiva podršku i motivaciju, ali i razna predavanja, mentorske programe i online i offline druženja. U grupi aktivno sudjeluju brojne poduzetnice koje su spremne podijeliti svoje znanje i trikove s budućim poduzetnicama!
 

Objavljeno  | Autor/ica: